Închide meniul

Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB, după numai 8 meciuri jucate în 2 ani. Portarul va ajunge la FC Argeş

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 mai 2022, 16:41

Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB, după numai 8 meciuri jucate în 2 ani. Portarul va ajunge la FC Argeş

Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB

Cătălin Straton, într-un meci pentru FCSB/ Hepta

  • Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB. Acesta va ajunge la FC Argeş, sub comanda lui Andrei Prepeliţă. Straton a fost adus la FCSB în urmă cu doi ani, şi va pleca după doar 8 meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Straton evolua la FCSB din septembrie 2020, când a fost transferat de la Dinamo. Portarul era rezervă la FCSB, titularul postului fiind Andrei Vlad. Cu toate acestea, Straton, în vârstă de 32 de ani, avea un rol primordial în vestiarul FCSB-ului.

Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB. Portarul va evolua la FC Argeş

Cătălin Straton va evolua la FC Argeş, din sezonul viitor, conform digisport.ro. Portarul s-a înţeles cu formaţia lui Andrei Prepeliţă, care a evoluat în play-off în sezonul recent încheiat.

Cătălin Straton a ajuns la FCSB la începutul sezonului 2020-2021, când echipa era puternic afectată de COVID-19. Portarul a fost o variantă de urgenţă, fiind adus pentru a evolua în returul cu Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Europa League. Cu toate acestea, FCSB a fost eliminată, deşi Straton a avut o evoluţie bună.

Cătălin Straton va ajunge la FC Argeş ca o alternativă pentru Alexandru Greab, cel care a evoluat în 35 de partide în stagiunea recent încheiată.

Reclamă

Cătălin Straton, jucător important în vestiarul FCSB-ului

Cătălin Straton a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din cadrul echipei. Oficialii formaţiei roş-albastre au avut numai cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului.

„Straton vrea să vină cu echipa fără să fie în lot, asta contează. Vine cu noi în deplasări și are doi copii… ca să fie alături de noi. Toată lumea ține foarte mult la el, e un băiat de excepție. Va rămâne cu noi atât timp ca vrea el portar, iar după ce termină activitatea, în găsim un loc în club”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport, la începutul lunii mai.

În acest sezon, Cătălin Straton a evoluat doar în două partide pentru FCSB, una în Liga 1, cu UTA, scor 1-1, şi una în Cupa României, cu CS Hunedoara, scor 5-3 pentru FCSB. Acesta a reprezentat a treia variantă pentru poarta roş-albaştrilor, după Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Miron şi Paulo Vinicius s-au despărţit şi ei de FCSB

Vinicius a plecat deja de la clubul din Berceni, în timp ce Miron a fost anunțat de Gigi Becali să își caute echipă. În aceste condiții, postul de fundaș central a rămas cu un gol uriaș.

Becali este convins că Ovidiu Popescu, care la bază este mijlocaș defensiv, va putea evolua în centrul apărării. Mai mult, finanțatorul FCSB a dezvăluit că n-a realizat niciun transfer de când s-a încheiat sezonul.

„Da, e adevărat, i-am spus lui Miron să-și caute echipă, la revedere! Nu mai aduc pe nimeni. Ce să fac? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla din trecut care dădea bani la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da!

Dacă nu găsesc, atunci ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central și cu asta basta! Se bucură CFR? Să fie sănătoși! Toată lumea câștigă bani, numai unul, prostul de Becali, să piardă. Nu a venit niciun jucător până acum la noi”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro

Florin Achim a semnat un nou contract cu FCSB

Florin Achim (31 de ani) se resemnase cu gândul că Gigi Becali va renunţa la el. Achim a jucat doar în meciul fără miză cu CFR Cluj, când a intrat în minutul 90+2 în locul lui Ovidiu Popescu. Singura „realizare” a fost că a bătut un aut.

Chiar şi în acest context, Gigi Becali a luat o decizie incredibilă. A decis să îi prelungească înţelegerea cu încă un an, anunţă fanatik.ro. Florin Achim a avut şi probleme medicale în acest sezon, lucru ce l-a împiedicat să joace mai mult.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă