Închide meniul

Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 12:26

Reclamă
Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă la meciul campionilor

Câte bilete s-au vândut la FCSB - CFR Cluj

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Profimedia

Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. Arena Naţională va „erupe” la ultimul meci disputat de campioană pe teren propriu, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB şi CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că nu mai puţin de 52.000 de bilete s-au vândut deja pentru duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Liderul galeriei roş-albaştrilor a transmis că în jur de 2000 de bilete se vor mai pune în vânzare la casele de bilete de la Arena Naţională.

Mustaţă a mai transmis că nu vor exista zone „tampon” între suporterii FCSB-ului şi cei ai celor de la CFR Cluj. Acesta a transmis că fanii clujenilor au primit bilete la inelul trei al arenei.

„52.000 bilete. S-au mai oprit 1000 sau 2000 pentru case. Nu există zone tampon, d-asta se vând multe bilete, cei de la Cluj vor fi la inelul trei, la tribuna trei. 10-15 câţi vor veni, vor sta acolo.

Reclamă

Campionatul a fost luat la minus 20 de grade de Rapid. Ne bucurăm, echipa a mers foarte bine, suntem campioni cu trei etape înainte de final. Sperăm să mergem în continuare pe drumul cel bun, să reuşească să facă transferuri bune, să mergem în grupe. Important e să se facă echipă, e esenţial şi pentru anul viitor. Va fi campionat puternic, anul viitor. Ambiţia tuturor patronilor care investesc va fi mare”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

După ce s-au vândut 52.000 de bilete la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, s-a doborât astfel recordul de asistenţă din acest sezon de pe Arena Naţională, înregistrat până la acest meci de derby-ul FCSB – Rapid. La duelul respectiv au fost în tribune 45.143 de spectatori.

În cazul în care se vor vinde şi ultimele bilete, s-ar putea înregistra un nou record de asistenţă, la meciurile de pe Arena Naţională. Actualul record este de 54.364 de fani, înregistrat la duelul dintre România şi Finlanda, din urmă cu nouă ani.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului

Mihai Stoica a venit cu detalii spectaculoase, de ultimă oră, despre petrecerea de titlu a FCSB-ului. Va fi nebunie atât înainte, cât şi după meciul FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională. Campioni matematic, jucăorii lui Elias Charalambous vor primi medaliile şi trofeul Ligii 1.

„Mai sunt foarte puţine bilete, doar retururi. Va fi sold-out, asta e clar. Elias Charalambous locuieşte la bază, dar când îi vine familia, locuieşte la un hotel şi hotelul e acum plin de oameni care au evit special pentru meci. Au venit de astăzi chiar.

Au făcut un city-break pentru meci, au venit şi din ţară, dar şi din străinătate. Aşa interes n-a fost niciodată! Oamenii vin să se descătuşeze. Titlul s-a luat, nu jucăm cu titlul pe masă, şi totuşi vin atât de mulţi oameni, e incredibil.

Avem 50 de copii care vor intra cu jucătorii şi cu arbitrii înainte de meci. Vor intra cu nişte tricouri speciale, urmând ca la festivitate jucătorii noştri să primească tricourile de campioni. Apoi vor pleca cu autobuzul descoperit să se întâlnească cu fanii şi cu cei care nu pot ajunge la stadion. Am fi avut 200.000 de spectatori dacă puteam să îi aducem pe toţi în stadion.

Vom pleca de la Arena Naţională, apoi Piaţa Muncii şi se ajunge pe Calea Victoriei. Probabil că se închide traficul acolo, dar vom face totul public, vom emite un comunicat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 LIVE TEXTDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai Vezi toate știrile
Citește și