Închide meniul

Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2024, 20:48

Reclamă
Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!

Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului

Mihai Stoica, Gheorghe Mustață și fanii FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica a venit cu detalii spectaculoase, de ultimă oră, despre petrecerea de titlu a FCSB-ului. Va fi nebunie atât înainte, cât şi după meciul FCSB – Farul, de pe Arena Naţională, care va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, sâmbătă, de la ora 20:00, pe AS.ro. Campioni matematic, jucăorii lui Elias Charalambous vor primi medaliile şi trofeul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului anunţă că cererea de bilete a fost una uriaşă. Este sigur că meciul ar fi fost sold-out chiar şi dacă stadionul ar fi avut 200.000 de locuri.

Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului

După petrecerea de pe Arena Naţională, jucătorii se vor urca într-un autocar descoperit şi vor sărbători alături de fani.

Mai sunt foarte puţine bilete, doar retururi. Va fi sold-out, asta e clar. Elias Charalambous locuieşte la bază, dar când îi vine familia, locuieşte la un hotel şi hotelul e acum plin de oameni care au evit special pentru meci. Au venit de astăzi chiar.

Au făcut un city-break pentru meci, au venit şi din ţară, dar şi din străinătate. Aşa interes n-a fost niciodată! Oamenii vin să se descătuşeze. Titlul s-a luat, nu jucăm cu titlul pe masă, şi totuşi vin atât de mulţi oameni, e incredibil.

Reclamă

Avem 50 de copii care vor intra cu jucătorii şi cu arbitrii înainte de meci. Vor intra cu nişte tricouri speciale, urmând ca la festivitate jucătorii noştri să primească tricourile de campioni. Apoi vor pleca cu autobuzul descoperit să se întâlnească cu fanii şi cu cei care nu pot ajunge la stadion. Am fi avut 200.000 de spectatori dacă puteam să îi aducem pe toţi în stadion.

Vom pleca de la Arena Naţională, apoi Piaţa Muncii şi se ajunge pe Calea Victoriei. Probabil că se închide traficul acolo, dar vom face totul public, vom emite un comunicat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Fanii echipei lui Gigi Becali aşteptau de 9 ani să se bucure de câştigarea unui nou titlu. FCSB are 9 puncte avans faţă de CFR Cluj, cu două etape înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB. Finanţatorul echipei campioane a spus care e singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Tănase să semneze cu echipa lui.

Dacă el nu îşi va găsi repede un angajament afară, va semna cu FCSB. Becali a dat şi procente în privinţa aducerii lui Tănase: crede că sunt 90% şanse să vină la FCSB.

(n.r: Cu Tănase ce şanse sunt să revină?) Sunt mari. Aproape de 90%. 10% dacă îşi găseşte undeva unde să îi convină. Dacă nu, el vine.

(n.r.: despre Alibec, Louis Munteanu) Nu ştiu alea. Nu am vorbit încă. Stai să înceapă transferurile, vorbim aşa dinainte, nu? Hai să vedem ce o să iasă.

E frumos acum, că e concurenţă. Există Rotaru, este Gică, este Şucu, este Varga. Nu prea aveam antrenori. A venit Petrescu, vine Lucescu, e competiţia mare.

(n.r: Gâlcă?) Ce Gâlcă, mă, Gâlcă e de talia mea? Eu vorbesc de Hagi, de Lucescu, de Petrescu, Gâlcă nu e de talia mea”, a declarat Gigi Becali la palat.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și