Închide meniul

Câți bani a primit Helmut Duckadam de la Gigi Becali: „Când am auzit suma, am zis: ‘Dumnezeu să vă dea sănătate!’”

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 19:09

Reclamă
Câți bani a primit Helmut Duckadam de la Gigi Becali: Când am auzit suma, am zis: Dumnezeu să vă dea sănătate!”

Câți bani a primit Helmut Duckadam de la Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Câți bani a primit Helmut Duckadam de la Gigi Becali. „Eroul de la Sevilla” a dezvăluit suma pe care a câștigat-o în perioada în care a ocupat funcția de președinte de imagine al celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda clubului Steaua București a ocupat poziția de președinte de imagine al FCSB timp de 10 ani. A părăsit această poziție în vara anului 2020, iar acum, la 3 ani după acest eveniment, a vorbit despre salariul pe care în primea de la patronul clubului, Gigi Becali.

Câți bani a primit Helmut Duckadam de la Gigi Becali. Calculele patronului de la FCSB

Fostul portar al Stelei, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986, a dezvăluit că Gigi Becali i-a plătit inițial suma de 4.000 de euro, pentru funcția de președinte de imagine al clubului. Helmut Duckadam a menționat faptul că s-a bucurat enorm, atunci când a auzit suma pe care patronul de la FCSB dorea să i-o plătească, la momentul respectiv.

„Când am venit în 2010, am întrebat, pentru că veneam și pe mai puțin, cât îmi dă pe lună, că o să mă întrebe soția ‘Dacă te duci la Steaua, ce salariu o să ai?

Dânsul a propus atunci 4.000 de euro. Când am auzit 4.000 de euro, am zis ‘Dumnezeu să vă dea sănătate’. Am plecat frumos acasă, foarte mulțumit. Cât am câștigat, cred că a făcut dânsul socoteala la un moment dat. Nu știu, 200.000, 300.000 în 10 ani.

Reclamă

La început, au fost 4.000 de euro, apoi 3.000, 2.000, 1.500 și tot așa”, a spus „Eroul de la Sevilla”, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

De asemenea, chiar dacă latifundiarul din Pipera i-a scăzut salariul fostului mare portar, până la momentul în care acesta a plecat de la FCSB, Duckadam i-a rămas recunoscător patronului. Acesta a menționat faptul că Gigi Becali nu dă afară oamenii din club, ci că îi face să își dea singuri demisia.

„Gigi Becali are un stil al lui. Nu te dă afară, îți dai singur demisia. M-a ajutat foarte mult. Datorită lui, cu banii pe care i-am obținut… Eu sunt strângător, am reușit să pun ban pe ban și cu o proprietate pe care a avut-o soția am reușit să cumpărăm această casă din Domnești în care stăm”, a mai transmis Helmut Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: „FCSB e Steaua!”

„FCSB este continuatoarea. În momentul în care am venit, în 2010, la București, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătorești ca să se schimbe denumirea echipei… Sigur, nu influențează atât de tare pe cei care au ținut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiția. Acum, că cupele și palmaresul ar fi rămas la CSA, la club, e mai puțin important, zic eu.

(n.r. Florin Talpan vrea să le ia celor de la FCSB chiar și palmaresul de după 2003) Și ce face cu el? Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia și sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puțini spectatori pentru că acolo merge galeria. Prea puțini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei. Eu de multe ori m-am mirat, vă spun sincer, au fost atâtea probleme și aici la FCSB și cu implicarea domnului Becali poate de prea multe ori, și altele, și totuși spectatorii au rămas lângă această echipă. 42 de mii de spectatori cu CFR, chiar m-a surprins acest lucru! Și se vede, oriunde merg în țară, stadioanele sunt pline”, a declarat Helmut Duckadam, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și