Închide meniul

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: „Poate să le ia tot, dar FCSB e Steaua!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 22:43

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: „Poate să le ia tot, dar FCSB e Steaua!

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: "FCSB e Steaua!"

Helmut Duckadam, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport

Helmut Duckadam a avut un verdict dur pentru Florin Talpan, în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. Fostul portar consideră că în ciuda eforturilor depuse de juristul „militarilor”, trupa lui Gigi Becali este adevărata Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan este într-un război deschis cu cei de la FCSB, şi vrea chiar să-i ia lui Gigi Becali palmaresul de după 2003, palmares pe care nu îl deţine CSA Steaua, ci liderul din Liga 1.

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: „FCSB e Steaua!”

În acest context, Helmut Duckadam a declarat că Florin Talpan poate chiar să le ia şi palamresul roş-albaştrilor lui Gigi Becali, însă adevărata Steaua va rămâne FCSB. „Eroul de la Sevilla” a mai declarat că nici fanii care merg la meciuri în Ghencea nu asimilează echipa armatei ca fiind continuatoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

De asemenea, Duckadam a mai subliniat că fanii au rămas însă lângă FCSB, în ciuda implicării lui Gigi Becali. Acesta a remarcat că liderul din Liga 1 umple stadioanele la derby-urile din campionat.

„FCSB este continuatoarea. În momentul în care am venit, în 2010, la București, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătorești ca să se schimbe denumirea echipei… Sigur, nu influențează atât de tare pe cei care au ținut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiția. Acum, că cupele și palmaresul ar fi rămas la CSA, la club, e mai puțin important, zic eu.

Reclamă

(n.r. Florin Talpan vrea să le ia celor de la FCSB chiar și palmaresul de după 2003) Și ce face cu el? Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia și sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puțini spectatori pentru că acolo merge galeria. Prea puțini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei. Și d-aia zic, poate să le ia ce vrea celor de la FCSB, pentru că cei care au ținut cu Steaua și o iubesc în continuare… Eu de multe ori m-am mirat, vă spun sincer, au fost atâtea probleme și aici la FCSB și cu implicarea domnului Becali poate de prea multe ori, și altele, și totuși spectatorii au rămas lângă această echipă. 42 de mii de spectatori cu CFR, chiar m-a surprins acest lucru! Și se vede, oriunde merg în țară, stadioanele sunt pline”, a declarat Helmut Duckadam, conform prosport.ro.

David Miculescu a încins şi el spiritele cu CSA Steaua

David Miculescu încinge spiritele cu CSA Steaua după victoria cu FC Bihor. Autorul primului gol al meciului a numit-o pe FCSB „Steaua”.

“A fost un public foarte frumos aici la Oradea. Au venit în număr foarte mare, cred că a fost plin stadionul. Cred că dacă era disponibilă și tribuna din spate era full. Un meci pe care noi l-am luat în serios, așa cum am luat toate meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

Știm cum sunt meciurile de Cupă, ați văzut și la Craiova, unde au făcut egal. Noi suntem bucuroși că am reușit să câștigăm astăzi. Ați văzut că am început foarte bine acest sezon. Sperăm să continuăm pe această linie.

Acum ne așteaptă două meciuri importante în campionat cu U Cluj și apoi cu Botoșani. După avem pauza pentru echipa națională. Asta ne gândim de când am început, în fiecare sezon. Suntem Steaua (nr – FCSB) și vrem să câștigăm orice meci”, a declarat David Miculescu, după FC Bihor – FCSB 0-2, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și