Închide meniul

Dragoș Bon, anunț clar după Universitatea Craiova – Chindia 3-0: „Eu am redresat mereu echipa! Sunt pregătit!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 23:29

Dragoș Bon, anunț clar după Universitatea Craiova – Chindia 3-0: „Eu am redresat mereu echipa! Sunt pregătit!

Dragoş Bon, despre viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Hepta

Dragoș Bon a făcut un anunț clar după meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 3-0, din etapa a 21-a din Liga 1. Antrenorul interimar al oltenilor spune că este pregătit să accepte un mandat pe termen lung în Bănie, dacă oficialii îi vor oferi ocazia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bon se află la a doua victorie consecutivă pe banca Universității Craiova și are mare încredere că echipa va arăta din ce în ce mai bine de acum înainte.

Dragoș Bon, anunț clar după Universitatea Craiova – Chindia 3-0

Dragoș Bon și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii, în special pe Jovan Markovic, și a precizat că trupa din Bănie are forța să se lupte pentru titlu până în ultima clipă.

„Era o tensiune foarte mare, pentru că ne doream foarte mult să obținem aceste puncte. S-a simțit lucrul acesta. Sunt foarte fericit că am obținut o victorie categorică, că am controlat jocul 90%, să zic așa. Markovic e unul dintre cei mai talentați jucători din România, vă zic sincer. Are execuții de calitate și, dacă va avea continuitate, va ajunge într-un campionat puternic.

Se caută un antrenor cu mai multă experiență, cu un nume mai mare, așa se dorește la Universitatea Craiova. Sper să fie inspirată conducerea, iar eu îmi doresc să rămân aproape de echipă. Eu am redresat mereu echipa când s-a apelat la mine, sunt pregătit. Ne-am consolidat poziția în play-off și am mare încredere că vom arăta mult mai bine, din ianuarie, și nu vom mai întâlni asemenea momente tensionate.

Reclamă

A fost decizia mea să păstrăm posesia, să nu ne asumăm niciun risc. Știam că lumea dorește spectacol, dar pentru mine erau importante cele trei puncte și nu am vrut să luăm gol în repriza a doua. Au fost momente oscilante, ar putea părea deplasat să vorbim despre titlu, dar sper să ne batem până la final.

Nu vor fi schimbări radicale la echipă, avem un lot foarte valoros. Nu sunt jucători care să nu aibă calitate și valoare. Nu pot să comentez deciziile domnului Mirel Rădoi. Eu, când am venit la echipă, am spus că am nevoie de toți jucătorii din lot”, a declarat Dragoș Bon, pentru digisport.ro.

Jovan Markovic a rupt tăcerea despre scandalul cu Mirel Rădoi!

Jovan Markovic a vorbit în premieră despre incidentul cu Mirel Rădoi. Fostul tehnician al Universității Craiova l-a exclus din lot pe atacantul născut la Belgrad timp de două meciuri, după remiza rușinoasă cu Ocna Mureș, 1-1, din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Markovic a precizat că nu s-a certat cu Rădoi și i-a respectat decizia.

„A fost un meci destul de ok, cu o execuție foarte frumoasă din partea mea. Așa am gândit-o și mi-a ieșit. Am fost foarte încrezător, dacă am încercat așa. Eu cu Mister (n.r. – Mirel Rădoi) nu m-am certat sau ceva, a fost decizia lui Mister, am respectat-o și atâta tot. Nu e existat altă discuție. Nu am probleme de genul.

E un campionat foarte greu, cred că în ultimele etape se va decide lupta la titlu. În 2023 îmi propun să dau cât mai multe goluri și să îmi ajut echipa. Suntem în stare de așa ceva (n.r. să câștige titlul), sperăm să o facem anul ăsta sau anul viitor.

Noi trebuie să dăm câte 10 goluri pe meci ca să fie mulțumiți (n.r. – suporterii), dar noi le mulțumim că au venit la stadion și ne vedem de jocul nostru”, a spus Jovan Markovic, pentru digisport.ro.

Oltenii au făcut show în Bănie, în etapa a 21-a din Liga 1, la ultimul meci din 2022. Alexandru Crețu, Jovan Markovic și Bogdan Mitrea au „mitraliat” echipa lui Toni Petrea.

Trupa din Bănie are șansa să încheie anul pe locul 3 în Liga 1, în cazul în care Rapid nu va câștiga în etapa a 21-a, cu UTA Arad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și