Închide meniul

Câți bani plătește Gigi Becali pentru a juca în Ghencea! Suma uriașă pe care patronul de la FCSB o „scoate din buzunar”

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 17:45

Reclamă
Câți bani plătește Gigi Becali pentru a juca în Ghencea! Suma uriașă pe care patronul de la FCSB o scoate din buzunar”

Câți bani plătește Gigi Becali pentru a juca în Ghencea!

Gigi Becali / Profimedia Images

Iată câți bani plătește Gigi Becali pentru a juca în Ghencea! Patronul de la FCSB este nevoit să „scoată din buzunar” o sumă uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României nu poate disputa, momentan, meciurile „de acasă” pe Arena Națională, dat fiind faptul că pe cel mai mare stadion al țării se vor organiza, în continuare, anumite evenimente.

Câți bani plătește Gigi Becali pentru a juca în Ghencea!

Astfel, echipa lui Gigi Becali a fost nevoită să se „mute” în Ghencea, cel puțin pentru o serie de partide.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gigi Becali este nevoit să plătească suma de 73.400 de euro, plus TVA, pentru meciurile de cupe europene care se vor juca pe stadionul „Steaua”. De notat este faptul că FCSB va juca în Ghencea al doilea duel cu Virtus, dar și prima manșă a „dublei” cu Maccabi Tel Aviv.

În schimb, pentru meciurile de campionat, Gigi Becali va fi nevoit să plătească suma de 47,750 de euro, la care se va mai adăuga și TVA.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, pentru următoarele 5 partide de pe teren propriu, Gigi Becali va fi nevoit să plătească suma de 238.000 de euro către MApN.

FCSB ar putea juca mai multe meciuri în Ghencea

Sursa citată anterior anunță însă că FCSB ar putea juca până la 11 partide pe stadionul „Steaua”, dat fiind faptul că Arena Națională ar putea fi indisponibilă până la jumătatea lunii octombrie.

În acest caz, cinci meciuri în cupele europene ar însemna suma de 183.000 de euro, plus TVA, la care se va mai adăuga suma de 286.000 de euro, de pe urma altor 6 dueluri din Liga 1.

Reclamă

Meciurile pe care FCSB le va juca, în mod SIGUR, pe stadionul „Steaua”:

  • 13 iulie: FCSB – U Cluj
  • 16 iulie: FCSB – Virtus
  • 23 iulie: FCSB – Maccabi Tel Aviv
  • 26 iulie: FCSB – Oțelul Galați

Meciurile pe care FCSB le-ar putea juca pe stadionul „Steaua”:

  • 6-7 august: turul 3 preliminar UCL / 8 august – Europa League (sau Conference League, dacă FCSB pierde cu Maccabi) sau 13 august: retur turul 3 preliminar UCL (15 august – Europa League, Conference League)
  • 17-18 august: FCSB – Poli Iaşi
  • 20-22 august: play-off tur cupele europene, sau 27-29 august: retur play-off cupele europene
  • 31 august: FCSB – UTA
  • 17-18 septembrie: primul meci din grupele Ligii Campionilor; 19 septembrie: primul meci din grupele Europa League sau Conference League
  • 22 septembrie: FCSB – Petrolul Ploiești
  • 5 octombrie: FCSB – FC Buzău

Astfel, printr-un calcul total, Gigi Becali le-ar putea plăti celor de la MApN până la 470.000 de euro, plus TVA, în cazul în care FCSB va fi nevoită să joace până în luna octombrie pe stadionul „Steaua”.

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League

Mihai Stoica a transmis că FCSB a avut ghinion, la tragerea la sorţi a turului secund preliminar din Champions League, dat fiind faptul că a întâlnit un adversar puternic. Acesta a dezvăluit că a văzut deja mai multe partide ale campioanei din Israel şi a subliniat salariile uriaşe pe care israelienii le oferă.

„Aveam multe echipe mai slabe decât Maccabi de care puteam să dăm. Era Helsinki, era Apoel. Sunt 8 titulari de la meciul cu Olympiakos de la Pireu, când i-au bătut cu 4-1. Am văzut meciul, voiam să știu la ce nivel sunt. Opt titulari sunt și acum.

L-au pierdut pe Sahar care juca, pe Milson care nu știi dacă vine sau nu. Mai sunt Revivo și Turgeman, dar acolo chiar au. Forța lor este Zahavi, Peretz, Biton. Zahavi are 37 de ani, dar e bun de tot. Și la echipa națională ne-a dat gol. Milson nu vrea să mai vină, dar ei nu-l lasă să plece. Atenție, Maccabi dă salarii de peste un milion!

Preluăm statutul de cap de serie dacă îi scoatem. Ăsta e marele avantaj, că până la meciul cu noi ei nu joacă niciun meci oficial. Am tot sperat că schimbă sistemul, că a jucat cu 5 pe fund, dar nu l-a schimbat. Au calitate. Returul va fi în Ungaria.

Mă gândesc că, în Ghencea, fizic să-i dominăm, că au jucători foarte buni. Valoare au, dar dacă putem să îi depășim fizic evident, putem să tranșăm din tur, mă gândesc”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și