Închide meniul

Câţi bani plăteşte Gigi Becali pentru transferul lui Bogdan Rusu. Suma se va mări dacă FCSB ajunge în grupele Conference League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 14:05

Câţi bani plăteşte Gigi Becali pentru transferul lui Bogdan Rusu. Suma se va mări dacă FCSB ajunge în grupele Conference League

Bogdan Rusu poate pleca de la FCSB, înapoi la Mioveni

Bogdan Rusu, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

S-a aflat câţi bani plăteşte Gigi Becali pentru transferul lui Bogdan Rusu. În vârstă de 32 de ani, atacantul de la CS Mioveni va ajunge la FCSB pentru o sumă importantă. Aceasta se va mări dacă echipa roş-albastră va ajunge în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu este a doua lovitură pe care Gigi Becali o dă după transferul lui David Miculescu de la UTA Arad. Acesta va semna azi cu vicecampioana şi va fi prezentat alături de „perla” adusă de la UTA Arad.

Câţi bani plăteşte Gigi Becali pentru transferul lui Bogdan Rusu

Gigi Becali s-a reorientat către atacantul cotat la 500.000 de euro după ce a picat transferul lui Pavol Safranko. Patronul FCSB nu s-a uitat la bani şi a decis să plătească nu mai puţin de 300.000 de euro pentru acesta, potrivit digisport.ro.

Sursa citată scrie că suma se va mări dacă FCSB ajunge în grupele Conference League. În turul trei preliminar, gruparea roş-albastră o va întâlni pe DAC Dunajska Streda.

În ultimul meci pentru CS Mioveni, acesta a reuşit o „dublă” de senzaţie cu CFR Cluj. FC Hermannstadt, Gauss Bacău, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila, Astra Giurgiu, FC Braşov, Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti sunt alte echipe pentru care a mai evoluat Rusu.

Reclamă

David Miculescu şi Bogdan Rusu, prezentaţi împreună la FCSB

David Miculescu şi Bogdan Rusu vor fi prezentaţi împreună la FCSB. Tânărul atacant vine de la UTA Arad pentru 1.7 milioane de euro, în timp ce experimentatul vârf a fost adus de la CS Mioveni.

Gigi Becali dă o dublă lovitură la nici 24 de ore de remiza cu FC U Craiova 1948. Patronul roş-albaştrilor îi aduce „la pachet” pe Miculescu şi Rusu. Dacă de interesul pentru tânărul de la UTA se ştia, Rusu reprezintă surpriza zilei.

„Facem actele acum, imediat cum se termină treaba o să vă chem şi o să filmaţi în direct. O să-l filmaţi şi pe el, şi pe Bogdan Rusu. Pleacă împreună în cantonament”, a declarat Gigi Becali, în faţa Palatului din Aleea Alexandru.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu: „Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua!”

David Miculescu este încântat de transferul la FCSB, care se va finaliza în următoarele ore. Gigi Becali îi plăteşte clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro atacantului de 21 de ani.

Miculescu a ajuns la Bucureşti cu un avion şi a oferit primele declaraţii pe aeroport. Tânărul jucător este aşteptat de patronul lui FCSB la Palatul din Aleea Alexandru. Acesta anunţă că şi-a îndeplinit visul de a semna cu Steaua (n.r. FCSB).

„Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua, este o echipă puternică şi chiar mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am şi apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună cum este Steaua. Sunt foarte bucurost că am făcut pasul acum şi vreau să îmi ajut echipa cum pot. La Steaua nu am avut (n.r. vreun idol), l-am avut doar pe Gheorghe Hagi„, a declarat David Miculescu.

Miculescu nu se teme de presiunea pe care o pune Gigi Becali. Atacantul care a impresionat la UTA evită să îşi facă griji că va fi criticat de patron

„(Reporter: Eşti pregătit pentru o presiune mare?) Realizez că este o presiune, dar aşa este oriunde, la o echipă mare şi voi face faţă„, a mai spus Miculescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și