Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut că a ratat două transferuri de titlu: „Îmi e teamă!”. I s-au cerut 6 milioane de euro!

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2023, 23:44

Reclamă
Gigi Becali a recunoscut că a ratat două transferuri de titlu: „Îmi e teamă!. I s-au cerut 6 milioane de euro!

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali în "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Ce i-a transmis fostul internaţional

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a recunoscut că a ratat două transferuri de titlu. Patronul FCSB-ului şi-a dorit să aducă jucători de la campioana României, Farul, dar s-a uitat la bani şi nu a acceptat să îi achite şase milioane de euro lui Gică Hagi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a anunţat că, în această vară, a dorit să îi transfere pe Andrei Borza şi Adrian Mazilu. Conducătorii Farului au cerut câte 3 milioane de euro pentru fiecare jucător şi nu au reuşit să îl convingă pe Becali.

Gigi Becali a recunoscut că a ratat două transferuri de titlu

Finanţatorul FCSB-ului a dezvăluit că s-a temut să accepte să îi plătească o sumă atât de importantă lui Hagi. Se aştepta ca, în lipsa unor oferte concrete, patronul Farului să îşi reducă pretenţiile financiare.

Nu l-am luat pe Mazilu de la Farul pentru că nu ştiam dacă funcţionează la mine. Dacă funcţionează doar la Gică? L-am luat pe Nedelcu, dar nici la Gică nu mai merge acum. Am dat două milioane pe Nedelcu. Mă întreb, dacă nu funcţionează la mine? Mazilu cred că va reuşi, dar îmi e teamă să mai iau de la Gică.

Mazilu era prea scump, nu dădeam trei milioane pe el, dar Gică a luat trei milioane până la urmă. Pe Borza am vrut să-l iau, dar impresarul mi-a cerut 3 milioane, eu am spus că dau doar un milion”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Reclamă

Gică Hagi a reuşit să îl vândă pe Mazilu la Brighton şi a încasat suma de trei milioane de euro cerută. Pentru Borza a refuzat o propunere de un milion de euro de la FCSB şi l-a vândut pe fundaşul de 17 ani cu 800.000 de euro la Rapid.

Mazilu a rămas sub formă de împrumut la Farul, până la iarnă. După, va face pasul în Premier League. Atacantul care tocmai a împlinit 18 ani are 2 goluri şi un assist în acest sezon, în toate competiţiile.

Pentru Farul urmează chiar derby-ul cu FCSB, care va putea fi urmărit duminică, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a primit o ofertă de 5 milioane de euro

Joyskim Dawa a primit o ofertă de 5 milioane de euro. Fundașul legitimat la vicecampioana României este dorit în Arabia Saudită, de către Cosmin Contra, la echipa acestuia, Damac.

Camerunezul a ajuns în curtea vicecampioanei în vara anului 2022, atunci când Gigi Becali îl achiziționa de la FC Botoșani pentru suma de 350.000 de euro. Dacă patronul celor de la FCSB îl va vinde pe suma de 5 milioane de euro, profitul „roș-albaștrilor” ar fi unul senzațional.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, șeicii de la Damac insistă pentru transferul lui Joyskim Dawa. Dacă mutarea s-ar materializa, fundașul din Camerun ar deveni coleg cu Nicolae Stanciu, care s-a transferat din China la echipa din Arabia Saudită.

Cine îl dă pe Compagno acum? Îl dau eu pe Compagno? Doamne-fereşte. Dacă era perioadă de transferuri, să iau altul, da. Dar cum să îl dau în situaţia asta, când sunt la campionat.

Nu dau niciun jucător. Poveşti. Şi de Dawa a fost. I-am zis că are 5 milioane de euro clauza. Ei îmi spuneau că nu este problemă. Dar nu dau, nimic. Atât am cerut pe el.

Dar nici nu-l dau acum. Îl dau cu cinci milioane de euro, dar la iarnă, nu acum. Prin Arabia Saudită, la echipa aia a lui… dar nu mai vorbesc acum”, a spus patronul vicecampioanei, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și