Închide meniul

Caz uluitor de pariuri în Liga 1! Un jucător, acuzat de propriul club că a luat galben intenţionat: „A pariat 10.000 de lei!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 20:20

Reclamă
Caz uluitor de pariuri în Liga 1! Un jucător, acuzat de propriul club că a luat galben intenţionat: „A pariat 10.000 de lei!

Caz uluitor de pariuri în Liga 1

Jucătorii de la Botoşani, în timpul unui meci cu FCSB/ Hepta

Caz uluitor de pariuri în Liga 1. Virgil Pinson, jucătorul celor de la Botoşani, a fost reclamat de propriul club că ar fi încasat cartonaş galben intenţionat, pe finalul primei reprize a duelului cu Sepsi, din ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoşani, a oferit declaraţii despre cazul incredibil care s-a petrecut la echipa sa. Acesta a dezvăluit că i-a cerut preşedintelui clubului său să sesizeze Comisia de Integritate din cadrul FRF.

Caz uluitor de pariuri în Liga 1

Dan Alexa a fost cel care şi-a pus un semn de întrebare, în legătură cu cartonaşul galben încasat de Pinson. Concret, pe finalul primei reprize cu Sepsi, jucătorul moldovenilor a fost avertizat de arbitru, după ce a lovit intenţionat o minge, pe care covăsnenii se pregăteau să o repună în joc.

Faza s-a petrecut după ce Drole a mers la Pinson şi i-a şoptit ceva acestuia la ureche, chiar după ce Botoşani a egalat. Conform gsp.ro, Pinson a fost informat că va fi schimbat la pauză, iar la doar un minut distanţă după discuţia celor doi a încasat galben.

La pauză, Dan Alexa l-a înlocuit pe Pinson, iar după meci, antrenorul celor de la Botoşani le-a transmis oficialilor clubului momentul ciudat petrecut pe finalul primei reprize.

Reclamă

După meci, oficialii de la Botoşani au aflat că la o casă de pariuri din Botoşani, cu puţin timp înaintea meciului cu Sepsi, o fată a vrut să parieze nu mai puţin de 10.000 de lei, miza fiind că Pinson va încasa un cartonaş galben.

Pariul a fost refuzat, şi a fost acceptat unul cu o sumă mult mai mică, de 1000 de lei.

După meci, Pinson a recunoscut că a luat galben intenţionat, pentru a fi suspendat la duelul din runda următoare de Liga 1, pentru a putea astfel evolua la meciul din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Despre acest episod a oferit declaraţii şi Valeriu Iftime. Patronul de la Botoşani a dezvăluit că a fost sesizată Comisia din cadrul FRF.

„Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonașul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaș? Am fost avertizați că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoșani și că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut președintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, a declarat Valeriu Iftime, conform sursei citate mai sus.

Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani

Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani, după înfrângerea suferită cu Sepsi în etapa a 13-a a Ligii 1. Moldovenii au suferit un eşec fără drept de apel, scor 2-5.

„Eșecul ăsta e al meu. N-are rost să mai spun că luăm goluri ușor și că nu marcăm, e vina mea. Mă gândesc să nu mai continui pentru că parcă dau un gol. Simt că ceva nu merge şi s-ar putea să nu controlez. O să am o discuţie cu patronul. Eu niciodată nu o să ţin de post. Din păcate am avut meciuri bune, nu am putut să câştigăm.

Când pierdem, principalul vinovat e antrenorul. Îmi asum acest eşec. O să am o discuţie cu domnul Iftime, îl apreciez foarte mult. În situaţia asta nu se mai poate continua, e foarte greu să fii blazat. Să ai o repriză bună şi o repriză execrabilă.

Asta este, rezultatul contează, pe antrenor îl ţin rezultatele. Restul e vrăjeală, credeţi-mă„, a declarat Dan Alexa la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și