Închide meniul

CCA a decis cine va arbitra derby-ul CFR Cluj – FCSB. Numire surprizătoare făcută de Kyros Vassaras

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 18:37

CCA a decis cine va arbitra derby-ul CFR Cluj – FCSB. Numire surprizătoare făcută de Kyros Vassaras

CCA a decis cine va arbitra derby-ul CFR Cluj - FCSB

Cine va fi arbitru la derby-ul Ligii 1 / Hepta

CCA a decis cine va arbitra CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei a 24-a din Liga 1. Meciul care are o miză uriaşă în cursa pentru titlu va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o numire surprizătoare făcută de Kyros Vassaras, în condiţiile în care a fost delegat un arbitru care nu mai este de doi ani pe lista FIFA.

CCA a decis cine va arbitra derby-ul CFR Cluj – FCSB

Potrivit gsp.ro, Comisia Centrală a Arbitrilor îl va trimite în Gruia pe Sebastian Colţescu. El a fost la centru şi în urmă cu un an, în thriller-ul cu 6 goluri de pe Arena Naţională. FCSB – CFR Cluj s-a încheiat atunci 3-3, Iulian Cristea stabilind rezultatul final în minutul 90+3.

Istvan Kovacs a împărţit dreptatea în 2 dintre ultimele 3 derby-uri. Nu a putut fi delegat şi acum din moment ce este plecat la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Colţescu a arbitrat-o ultima dată pe CFR Cluj în luna decembrie, la remiza albă înregistrată de jucătorii lui Dan Petrescu în deplasarea cu Farul, din Cupa României. L-a eliminat atunci pe puştiul-minune al lui Gică Hagi, Andrei Borza, încă din minutul 3.

Reclamă

În ceea ce o priveşte pe FCSB, Sebastian Colţescu a fost la centru ultima dată tot într-un derby. A arbitrat duelul roş-albaştrilor cu Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Vicecampioana s-a impus atunci cu 3-1. Cordea, Compagno şi Octavian Popescu au marcat golurile lui FCSB de pe Arena Naţională.

FCSB este obligată să câştige în Gruia pentru a continua să spere la titlu. Ardelenii tocmai au învins-o pe FC Voluntari şi s-au distanţat la 9 puncte de roş-albaştri. FCSB a pierdut incredibil împotriva Farului. A condus cu 2-1 până în minutul 90+4, dar nu a obţinut niciun punct.

Mihai Stoica, impresionat de Sebastian Colțescu

Mihai Stoica a fost impresionat de Sebastian Colțescu, în luna noiembrie, după ce sistemul VAR a cedat la partida dintre Chindia și Farul, încheiată cu scorul de 1-1. Managerul general de la FCSB a lăudat soluția găsită de central, într-un moment în care era nevoit să ia o decizie importantă.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia a încheiat la egalitate partida cu liderul Farul. Meciul a oferit un moment incredibil pe final, când Doru Popadiuc a fost faultat în careu. Sebastian Colțescu a vrut să verifice faza la VAR, însă sistemul a cedat. În această situație, centralul a găsit o soluție de urgență, și a revăzut faza pe o cameră ce se afla pe marginea terenului.

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Sebastian Colțescu, pentru ”adaptabilitatea” de care a dat dovadă. Managerul de la FCSB a fost încântat, totodată, de prestația centralului, declarând că acesta și-a ridicat extrem de mult nivelul, față de sezoanele precedente.

Eu ce vreau să subliniez e că Sebastian Colţescu a mai bifat un capitol pe care l-a trecut cu brio. Adaptabilitate. Putea să fie un arbitru căruia nu îi dădea prin cap aşa. Este un exemplu pentru cei tineri. Sebastina Colţescu putea să dea multe cartonaşe azi. A ales să nu facă asta. Până la urmă a dus meciul perfect, echilibrat, echidistant.

Eu îl ştiu de la început. Avea nişte probleme când a intrat în arbitraj. Cum avem toţi în fiecare meserie. Acum, arbitrează cu o dezinvoltură şi poate să arbitreze orice meci, de orice nivel. O face fără ca cineva să comenteze la final. E foarte bun. A luat decizia corectă până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și