Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Sebastian Colțescu după ce sistemul VAR a cedat în Chindia – Farul 1-1: ”Poate să arbitreze orice meci”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 8:25

Mihai Stoica, impresionat de Sebastian Colțescu după ce sistemul VAR a cedat în Chindia – Farul 1-1: ”Poate să arbitreze orice meci”

Mihai Stoica este aproape dea anunţat o nouă hegemonie în fotbalul românesc

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a fost impresionat de Sebastian Colțescu, după ce sistemul VAR a cedat la partida dintre Chindia și Farul, încheiată cu scorul de 1-1. Managerul general de la FCSB a lăudat soluția găsită de central, într-un moment în care era nevoit să ia o decizie importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia a încheiat la egalitate partida cu liderul Farul. Meciul a oferit un moment incredibil pe final, când Doru Popadiuc a fost faultat în careu. Sebastian Colțescu a vrut să verifice faza la VAR, însă sistemul a cedat. În această situație, centralul a găsit o soluție de urgență, și a revăzut faza pe o cameră ce se afla pe marginea terenului.

Mihai Stoica, impresionat de Sebastian Colțescu după ce sistemul VAR a cedat în Chindia – Farul

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Sebastian Colțescu, pentru ”adaptabilitatea” de care a dat dovadă. Managerul de la FCSB a fost încântat, totodată, de prestația centralului, declarând că acesta și-a ridicat extrem de mult nivelul, față de sezoanele precedente.

Decizia finală luată de Colțescu, după faultul din careul dâmbovițenilor, a fost penalty pentru Chindia, decizie lăudată de asemenea, de Mihai Stoica.

”Eu ce vreau să subliniez e că Sebastian Colţescu a mai bifat un capitol pe care l-a trecut cu brio. Adaptabilitate. Putea să fie un arbitru căruia nu îi dădea prin cap aşa. Este un exemplu pentru cei tineri. Sebastina Colţescu putea să dea multe cartonaşe azi. A ales să nu facă asta. Până la urmă a dus meciul perfect, echilibrat, echidistant.

Reclamă

Eu îl ştiu de la început. Avea nişte probleme când a intrat în arbitraj. Cum avem toţi în fiecare meserie. Acum, arbitrează cu o dezinvoltură şi poate să arbitreze orice meci, de orice nivel. O face fără ca cineva să comenteze la final. E foarte bun. A luat decizia corectă până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Denis Alibec s-a accidentat din cauza VAR-ului din Liga 1

Denis Alibec s-a accidentat din cauza VAR-ului din Liga 1. Sebastian Colţescu a avut nevoie de aproape 10 minute pentru a putea revedea faza la care a dictat penalty pentru Chindia Târgovişte. Denis Alibec a anunţat că a făcut întindere după ce a aşteptat aproape 10 minute decizia.

Denis Alibec a avut un discurs dur la adresa VAR-ului din România şi a problemelor de funcţionalitate. Denis Alibec a anunţat că s-a şi accidentat.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci foarte greu, Chindia e o echipă foarte bună. Nu a mai pierdut de 7 meciuri, dar cred că meritamn să câştigăm acest meci. Am avut câteva ocazii. Important este ca fanii să îşi susţină echipă. La fiecare mă înjură lumea,
E bătaie de joc să stai 10 minute pentru o fază, să aduci telefonul din vestiar să vezi faza. La noi aşa se întâmplă mereu, stai 10 minute să vezi un ofsaide. Te scoate din ritm, am stat 10 minute şi am făcut întindere la un sprint. O să văd mâine cum mă simt.

Voi rămâne aici, am ales să vin acasă şi mă simt foarte bine„, a spus Denis Alibec.

Recomandări
  • Mihai Stoica, laude pentru Sebastian Colțescu
  • Ce a declarat MM, după ce sistemul VAR a cedat în Chindia – Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și