Închide meniul

Ce a declarat Adrian Mutu, despre posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Va fi ceva bun”

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 16:43

Reclamă
Ce a declarat Adrian Mutu, despre posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Va fi ceva bun

Ce a spus Adrian Mutu, despre posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu, în timpul unui meci din Liga 1/ Hepta

Adrian Mutu a oferit declaraţii despre posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Tehnicianul de la Rapid susţine că „Reghe” ar aduce un plus campionatului din Liga 1, deşi regretă şi plecarea lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova îşi caută un nou antrenor, după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, îl are în vizor pe Laurenţiu Reghecampf, cel care în prezent se află pe banca azerilor de la Neftchi Baku.

Ce a declarat Adrian Mutu, despre posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Adrian Mutu a declarat că revenirea lui Laurenţiu Reghecampf ar transforma Liga 1 într-un campionat mult mai competitiv. Totodată, „Briliantul” a mărturisit că a purtat discuţii şi cu Mirel Rădoi, după plecarea acestuia de la Universitatea Craiova, şi i-a spus că i-ar fi făcut plăcere să se dueleze din postura de tehnicieni.

„Dacă va veni în România, va fi ceva bun pentru competitivitatea asta de care vă spuneam. Aşa cum i-am spus şi lui Mirel că îmi pare rău că mi-ar fi plăcut să ne duelăm în Liga 1. Prieten, dar ştii cum e, normal că vrei să câştigi„, a spus Mutu, despre posibila revenire a lui Reghecampf în Liga 1.

Laurenţiu Reghecampf a mai pregătit-o pe Universitatea Craiova timp de un sezon, părăsindu-i pe olteni în luna iunie a acestui an. În 38 de meciuri în Bănie, „Reghe” a înregistrat 22 de victorii, 6 remize şi 10 înfrângeri.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu s-au duelat, din postura de tehnicieni, în sezonul precedent, atunci când „Briliantul” se afla pe banca celor de la FC U Craiova 1948, iar „Reghe” pe banca Universităţii Craiova. În acel duel, Mutu a pierdut cu 0-2.

Laurenţiu Reghecampf, acord de principiu cu Mihai Rotaru

Laurenţiu Reghecampf ar fi ajuns la un acord de principiu cu Mihai Rotaru pentru revenirea la Universitatea Craiova. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii din Azerbaidjan, care au dezvăluit că “Reghe” e gata să îşi rezilieze contractul cu Neftchi Baku.

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf îşi doreşte să revină în România şi ar fi ajuns la un acord de principiu cu Universitatea Craiova. “Se va întoarce la fostul său club”, anunţă sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cu numai o zi în urmă, antrenorul român a anunţat că nu ia în calcul să renunţe la contract, chiar dacă a ajuns la 12 puncte în spatele liderului Qarabag. Neftchi are de recuperat 7 puncte şi faţă de ocupanta locului secund, Sabah.

“Am mai fost întrebat despre asta (n.r. despre plecarea din Azerbaidjan). Nu pot să interzic presei să scrie știri despre mine. Ei pot să scrie ce vor, este dreptul lor. Sunt la Nefchi!

A fost o nouă întâlnire cu conducerea clubului în care am vorbit despre consolidarea echipei. Nu există nicio problemă din partea mea. Nu mă gândesc să-mi schimb echipa“, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf a semnat, în vară, un contract valabil pentru doi ani cu Neftchi Baku. Mihai Rotaru este în căutarea unui antrenor, după ce Mirel Rădoi a decis să îşi dea demisia.

“Nu pot să discut despre un antrenor care este sub contract. Absolut toți antrenorii pe care îi vizez sunt sub contract. Doar să intre în Top 3 antrenori străini fără contract. Pentru că nouă ne-a mers bine, de-a lungul timpului, cu antrenori străini“, a spus Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și