Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, acord de principiu cu Mihai Rotaru. Azerii anunţă revenirea anului la Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 19:35

Laurenţiu Reghecampf, acord de principiu cu Mihai Rotaru. Azerii anunţă revenirea anului la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni la Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Laurenţiu Reghecampf ar fi ajuns la un acord de principiu cu Mihai Rotaru pentru revenirea la Universitatea Craiova. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii din Azerbaidjan, care au dezvăluit că „Reghe” e gata să îşi rezilieze contractul cu Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a plecat din Bănie în luna iunie a acestui an. Avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar s-a înţeles cu Rotaru să încaseze numai 180.000 de euro. În 38 de meciuri pe banca oltenilor, Laurenţiu Reghecampf a înregistrat 22 de victorii, 6 remize şi 10 înfrângeri.

Laurenţiu Reghecampf, acord de principiu cu Mihai Rotaru

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf îşi doreşte să revină în România şi ar fi ajuns la un acord de principiu cu Universitatea Craiova. „Se va întoarce la fostul său club”, anunţă sursa citată.

“Reghe” a pierdut ultimele două meciuri oficiale. A fost învinsă în campionat de Qarabag (0-4) şi a cedat la limită cu Zira (0-1), în Cupa Azerbaidjanului.

Cu numai o zi în urmă, antrenorul român a anunţat că nu ia în calcul să renunţe la contract, chiar dacă a ajuns la 12 puncte în spatele liderului Qarabag. Neftchi are de recuperat 7 puncte şi faţă de ocupanta locului secund, Sabah.

Reclamă

Am mai fost întrebat despre asta (n.r. despre plecarea din Azerbaidjan). Nu pot să interzic presei să scrie știri despre mine. Ei pot să scrie ce vor, este dreptul lor. Sunt la Nefchi!

A fost o nouă întâlnire cu conducerea clubului în care am vorbit despre consolidarea echipei. Nu există nicio problemă din partea mea. Nu mă gândesc să-mi schimb echipa“, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf a semnat, în vară, un contract valabil pentru doi ani cu Neftchi Baku. Mihai Rotaru este în căutarea unui antrenor, după ce Mirel Rădoi a decis să îşi dea demisia.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să discut despre un antrenor care este sub contract. Absolut toți antrenorii pe care îi vizez sunt sub contract. Doar să intre în Top 3 antrenori străini fără contract. Pentru că nouă ne-a mers bine, de-a lungul timpului, cu antrenori străini„, a spus Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Dragoş Bon asigură interimatul la Universitatea Craiova

Patronul alb-albaştrilor nu s-a grăbit să îi găsească un înlocuitor lui Mirel Rădoi şi merge pe mâna lui Dragoş Bon în ultimele două meciuri din 2022. Universitatea Craiova mai are de jucat cu CS Mioveni şi Chindia Târgovişte.â

Drumurile dintre Universitatea Craiova și antrenorul Mirel Rădoi s-au despărțit. Totodată, Știința s-a despărțit și de stafful tehnic format din Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Horațiu Baciu și Robert Tufiși.

Pentru următoarele două meciuri, echipa va fi condusă de Dragoș Bon și Ionuț Stancu, în timp ce preparatori fizici sunt Cătălin Tudor și Daniel Ene, iar antrenor cu portarii Daniel Tudor„, se anunţă în comunicatul Universităţii Craiova.

Finanțatorul din Bănie visa să-l aducă pe banca tehnică pe Marius Șumudică, însă acest scenariu se va putea materializa cel mai devreme la vară.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf poate reveni la Universitatea Craiova
  • Mihai Rotaru ar fi ajuns la un acord cu antrenorul lui Neftchi Baku

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și