Închide meniul

Ce a declarat Adrian Mutu, după Rapid – Petrolul 3-1: „Suntem obligaţi să ţinem pasul!” Ce rezultat vrea în derby-ul FCSB – CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 22:02

Ce a declarat Adrian Mutu, după Rapid – Petrolul 3-1: „Suntem obligaţi să ţinem pasul! Ce rezultat vrea în derby-ul FCSB – CFR Cluj

Adrian Mutu, declaraţii după Botoşani - Rapid 1-2

Adrian Mutu, în timpul unui meci pe banca Rapidului/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu a oferit primele declaraţii, după ce Rapid s-a impus în duelul cu Petrolul, cu scorul de 3-1. Tehnicianul giuleştenilor s-a declarat bucuros de victoria obţinută, însă totodată a mărturisit că a pus „pe liber” trei jucători înaintea duelului cu „lupii galbeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a revenit pe locul trei, după victoria obţinută în derby-ul cu Petrolul. Giuleştenii s-au impus cu 3-1, după „dubla” lui Marko Dugandzic şi golul reuşit de Ştefan Pănoiu, în prelungirile partidei care s-a desfăşurat pe Arena Naţională.

Ce a declarat Adrian Mutu, după Rapid – Petrolul 3-1

Adrian Mutu a mărturisit că a „tremurat” în unele momente ale duelului cu Petrolul, „lupii galbeni” ratând un penalty atunci când erau conduşi cu 1-0. Mai mult decât atât, „Briliantul” a declarat că i-a cerut lui Alex Ioniţă să se „trezească” pe parcursul reprizei secunde, pentru că mijlocaşul posedă calităţi prin care poate face diferenţa.

În privinţa jucătorilor puşi pe liber, Adrian Mutu a declarat că nu se va mai baza pe serviciile a trei giuleşteni, anunţându-i pe aceştia să-şi găsească alt angajament pentru a doua parte a sezonului. Unul dintre jucătorii care se va despărţi de Rapid va fi Vojtus.

Tehnicianul de la Rapid a oferit un pronostic şi pentru duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Mutu îşi doreşte ca partida „de foc” să se termine la egalitate, pentru ca Rapid să rămână pe podiumul Ligii 1.

Reclamă

„Penalty-urile se ratează. Ca antrenor nici n-am avut timp să mă gândesc la asta. Mă gândeam la cum e fotbalul făcut din episoade şi cum se poate schimba soarta unui meci în decursul a câteva secunde.

Probabil a fost o refulare. Gicu Grozav a făcut o demarcare de fotbalist. Dacă nu eşti foarte atent, mare parte din jucători pierd, pentru că e greu de marcat. Sunt lucuri pe care le făceam şi eu. Nu sunt lucruri de spus despre Gicu. Îmi doream să câştig şi simţeam că jocul se face din ce în ce mai greu. Îmi felicit băieţii, şi cei de pe bancă au adus un aport bun atunci când au intrat.

I-am zis în min 70 că e cazul să se trezească. Ioniţă are, ca şi Grozav, tehnică fină. Trebuie să o aibă cât mai des. Nu e o refularea victoria, sunt conştient că în viaţa unui antrenor există şi astfel de momente. Până acum nu am pierdut, eram obişnuiţi cu victoriile. Suntem obligaţi de jocul celoralate echipe, nu mai avem confort, pentru că şi celelalte echipe au acumulat puncte. Suntem obligaţi să ţinem pasul, şi să încheiem bine anul.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu vrea egal în FCSB – CFR Cluj

Mai avem un meci, la Arad, foarte greu, e o echipă care are nevoie de puncte. Vom vorbi despre acest aspect (n.r. transferui). Am şi luat nişte decizii înaintea acestui meci, am şi anunţat trei jucători că nu vor mai face parte din planurile mele pentru anul viitor. Au fost foarte puţini prezenţi anul acesta. Vojtus nu intră în planurile pentru partea care a mai rămas din sezon. Am preferat să anunţ cu puţin timp înainte pentru a-şi face şi ei planurile, aşa e corect, vom vedea ce se întâmplă. La Rapid avem nevoie de jucători care ştiu să joace într-o echipă mare, nu e uşor să joci cu presiune. Sunt nişte alegeri care deşi nu-mi plac, trebuie să le iau.

(n.r. ce rezultat îşi doreşte în partida dintre FCSB şi CFR Cluj) Egalul ar fi perfect. Sau să câştge CFR-ul. Important e să ne uităm la noi. Cred că Rapid face un sezon foarte bun, până acum”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și