Închide meniul

Ce a declarat Andrei Ivan, după ce a marcat golul victoriei în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0: „Mereu e presiune aici!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 20:21

Ce a declarat Andrei Ivan, după ce a marcat golul victoriei în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0: „Mereu e presiune aici!

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andrei Ivan a oferit prima reacţie, după ce a marcat golul victoriei în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0! Atacantul oltenilor s-a declarat bucuros de rezultat, însă susţine că meciul a fost unul extrem de dificil, mai ales în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obţinut o victorie la limită pe teren propriu, cu FC Argeş. Oltenii lui Eugen Neagoe s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat din penalty de către Andrei Ivan, în minutul 74.

Prima reacţie a lui Andrei Ivan, după ce a marcat golul victoriei în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0

Andrei Ivan a oferit declaraţii şi despre jucătorii tineri pe care a mizat Eugen Neagoe, în partida cu FC Argeş. Atacantul a mărturisit că cel mai în vârstă de pe teren a fost Bogdan Vătăjelu, în vârstă de 29 de ani.

Pe de altă parte, Ivan nu şi-a făcut planuri pentru play-off, mărturisind că are ca obiectiv câştigarea ultimelor două partide rămase din sezonul regular.

„O victorie muncită. O primă repriză foarte grea. În a doua repriză am mai ieşit la lumină şi am luat cele trei puncte.

Reclamă

Am jucat cu o echipă tânără. Mister a mizat pe jucători tineri. Cel mai în vârstă a fost Vătăjelu. Cred că puteam să marcăm şi în prima repriză prin Markovic.

Presiune este mereu la Craiova. Atmosfera este una bună, am câştigat în seara asta. Va fi un meci greu cu Petrolul, mai ales că jucăm la Ploieşti, sper să luăm şi acolo cele trei puncte.

Trebuie să câştigăm cele două partide rămase până la play-off, şi să ne batem la podium”, a declarat Andrei Ivan, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu a desființat-o pe Universitatea Craiova, după înfrângerea din runda precedentă

Gică Popescu a desființat-o pe Universitatea Craiova, după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 0-1. Oltenii nu au reușit să scoată nici măcar un punct în deplasarea cu ilfovenii, iar câștigarea titlului pare din nou un obiectiv îndepărtat.

Gică Popescu a avut cuvinte dure pentru formația din Bănie. Președintele de la Farul nu mai vede spiritul oltenesc la echipa lui Neagoe și crede că Universitatea nu se va lupta pentru titlu în acest sezon.

„Craiova îmi pare o echipă stinsă de la venirea lui Neagoe. Acest spirit oltenesc pare că a dispărut De la început am văzut o echipă în expectativă, cu atacanții la 30 de metri de terenul advers.

O echipă de talia Craiovei trebuie să aibă altă atitudine, mai ales că juca împotriva unei echipe care pierduse ultimele 5 meciuri. Mi s-a părut, la fel ca în alte meciuri, o echipă stinsă.

Te aștepți ca echipa să crească. Am înțeles, jucătorii aveau nevoie de timp pentru a înțelege ce vrea noul antrenor. Dar sunt deja 6 meciuri de la venirea lui Neagoe, iar echipa asta nu îți dă încredere.

Pare o echipă mică, una din subsolul clasamentului, nu una care își dorește titlul, așa cum declară. La nivel declarativ, așa spune, că dorește titlul. Jucând așa, fără inițiativă, le va fi foarte greu”, a spus Gică Popescu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și