Închide meniul

Gică Popescu a desființat-o pe Universitatea Craiova, după înfrângerea cu FC Voluntari: „O echipă mică, de subsolul clasamentului! Spiritul oltenesc a dispărut”

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 20:58

Reclamă
Gică Popescu a desființat-o pe Universitatea Craiova, după înfrângerea cu FC Voluntari: O echipă mică, de subsolul clasamentului! Spiritul oltenesc a dispărut”

Gică Popescu o desființează pe Universitatea Craiova

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Gică Popescu a desființat-o pe Universitatea Craiova, după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 0-1. Oltenii nu au reușit să scoată nici măcar un punct în deplasarea cu ilfovenii, iar câștigarea titlului pare din nou un obiectiv îndepărtat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocul oltenilor a suferit, astfel că tot entuziasmul după egalul cu FCSB a fost dat la o parte de eșecul de la Voluntari.

Gică Popescu a desființat-o pe Universitatea Craiova, după înfrângerea cu FC Voluntari: „O echipă mică, de subsolul clasamentului! Spiritul oltenesc a dispărut”

Gică Popescu a avut cuvinte dure pentru formația din Bănie. Președintele de la Farul nu mai vede spiritul oltenesc la echipa lui Neagoe și crede că Universitatea nu se va lupta pentru titlu în acest sezon.

„Craiova îmi pare o echipă stinsă de la venirea lui Neagoe. Acest spirit oltenesc pare că a dispărut De la început am văzut o echipă în expectativă, cu atacanții la 30 de metri de terenul advers.

O echipă de talia Craiovei trebuie să aibă altă atitudine, mai ales că juca împotriva unei echipe care pierduse ultimele 5 meciuri. Mi s-a părut, la fel ca în alte meciuri, o echipă stinsă.

Reclamă

Te aștepți ca echipa să crească. Am înțeles, jucătorii aveau nevoie de timp pentru a înțelege ce vrea noul antrenor. Dar sunt deja 6 meciuri de la venirea lui Neagoe, iar echipa asta nu îți dă încredere.

Pare o echipă mică, una din subsolul clasamentului, nu una care își dorește titlul, așa cum declară. La nivel declarativ, așa spune, că dorește titlul. Jucând așa, fără inițiativă, le va fi foarte greu”, a spus Gică Popescu pentru gsp.ro.

Gică Popescu îl pune la punct pe Dănuț Lupu, după atacul la Gică Hagi: „Astfel de declarații fac rău fotbalului!”

Dănuț Lupu este de părere că Gică Hagi nu a fost un jucător important pentru Real Madrid și Barcelona, singurele echipe la care a strălucit fiind, în opinia sa, Galatasaray și naționala României.

Reclamă 4 / 0/3

„Dănuț Lupu a fost un jucător talentat, cu niște calități incredibile. Ar fi putut să joace la cluburi dintre cele mai importante din Europa. Nu a făcut-o, el știe de ce. Eu cred că noi, foștii jucători, ar trebui să fim mai atenți când facem astfel de declarații.

Să existe mai mult respect, pentru că nu noi așezăm un jucător acolo unde credem noi, ci istoria îl așează. Performanțele pe care le-a avut Hagi în fotbalul românesc, la echipa națională, la echipele de club. Este singurul jucător român care a jucat la cele mai importante echipe din Spania, Real Madrid și Barcelona. Eu am jucat cu el la Barcelona, știu cât de apreciat a fost.

Nu cred că are deloc dreptate Dănuț. Cel mai important e să realizăm că astfel de declarații fac rău fotbalului. Generația noastră a dat întotdeauna dovadă de respect între jucători. E păcat ca lumea să vorbească o săptămână întreagă despre astfel de declarații. Nu știu de ce ar avea nevoie Dănuț să facă astfel de declarații.

Nu el, nu eu, nu voi, nimeni nu poate să îl așeze pe Hagi sau pe mine, pe Dan Petrescu, Lupescu, Dorinel Munteanu sau pe oricare dintre noi acolo unde considerăm noi că ar trebui să fie, ci istoria”, a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și