Închide meniul

Cristi Săpunaru, după Rapid – CFR Cluj: „La primul penalty e vătămare corporală, îi dă direct doi pumni în cap”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2022, 23:56

Cristi Săpunaru, după Rapid – CFR Cluj: „La primul penalty e vătămare corporală, îi dă direct doi pumni în cap

Cristi Săpunaru, primele declaraţii după Rapid - CFR Cluj

Cristi Săpunaru, în tricoul Rapidului / Hepta

Cristi Săpunaru a oferit primele declaraţii, după Rapid – CFR Cluj 2-1. Căpitanul giuleştenilor a avut un mesaj clar pentru Ion Crăciunescu, fostul arbitru, care susţine că penalty-urile primite de giuleşteni în derby-ul cu arădenii au fost acordate în mod eronat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru s-a aflat printre marcatori, la derby-ul dintre Rapid şi CFR Cluj. Căpitanul giuleştenilor a transformat un penalty în minutul 34, deschizând scorul pe arena din Giuleşti.

Cristi Săpunaru, prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 2-1

Cristi Săpunaru este convins că a fost penalty la faza din minutul 34, când portarul Scuffet l-a faultat pe Kevin Luckassen. Căpitanul giuleştenilor se declară fericit de victoria obţinută pe teren propriu, în faţa campioanei României, însă nu se gândeşte la titlu.

Totodată, fundaşul s-a declarat nerăbdător înaintea derby-ului cu FCSB, din runda viitoare, şi speră ca Arena Naţională să fie plină la ora meciului.

„La primul penalty e vătămare corporală, îi dă direct doi pumni în cap. Îl respect pe domnul Crăciunescu, dar dacă dânsul spune ca n-a fost penalty…a fost penalty clar. La primul am fost aproape, la al doilea nu am văzut.

Reclamă

E campioana României din ultimii cinci ani. Ştiam că va fi meci greu, ştiam cum joacă. Toate ocaziile şi golul au fost numai din faze fixe. E o echipă puternică, experimentată, cu asta lucrează.

Am pierdut eu marcajul (n.r. la golul marcat de Karlo Muhar), au reuşit să dea golul, a fost vina mea. Dcaă nu mă înşel, Deac acum un an şi jumătate a vrut să vină aici, este un fotablist extraordinar.

Vrem doar să intrăm în play-off, până nu intrăm în play-off nu vom vorbi (n.r. de titlu).

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. partida cu FCSB) Va fi un derby, se joacă cu sufletul, nu e nicio echipă favorită. Mi-aş dori să fie Arena Naţională plină. Este un derby al suporterilor”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru Digi Sport.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj a venit. Ion Crăciunescu susţine că niciunul dintre cele două penalty-uri oferite gazdelor de Cătălin Popa nu trebuia acordat.

„Înainte de duel există o împingere, după aceea intervine portarul. Sancţiunea se dă împotriva primului jucător care comite greşeală. Se duce cu braţele în spatele adversarului. Nu este umăr la umăr, nu sunt în poziţii egale cei doi jucători. Scuffet merita o sancţiune după un atac brutal. El nu a jucat mingea. Poate să fie cartonaş roşu.

Nu aş fi dat penalty niciodată pentru aşa ceva. Sunt doi jucători într-un contact, dar nu sunt lucruri evidente. Nu dădeam niciodată. Nu este penalty la nicio fază. În toate fazele acestea poate interveni VAR-ul”, a spus Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Rapid – CFR Cluj 2-1! Adi Mutu l-a învins pe Dan Petrescu

Giuleştenii au reuşit să învingă campioana României, în derby-ul rundei cu numărul 16 din Liga 1. Rapid s-a distanţat la patru puncte faţă de CFR Cluj, însă arădenii au două meciuri în minus. Cristi Săpunaru şi Marko Dugandzic i-au adus toate cele trei puncte lui Adi Mutu. Karlo Muhar a marcat pentru clujeni.

Rapid a reuşit să deschidă scorul prin Cristi Săpunaru. Căpitanul giuleştenilor a transformat un penalty scos de Kevin Luckassen, în minutul 34.

Ulterior, în repriza secundă, Karlo Muhar a reuşit şi egaleze, după cornerul executat perfect de către Ciprian Deac. Mijlocaşul lui Dan Petrescu a marcat printr-o lovitură de cap.

Reclamă

În minutul 71, Rapid a beneficiat de lovitură de la 11 metri, după un duel purtat de Andrei Burcă şi Marko Dugandzic. Arbitrul Cătălin Popa nu a consultat arbitrajul video, iar Marko Dugandzic a transformat fără emoţii.

Rapid ajunge la 32 de puncte, graţie succesului cu CFR Cluj, şi îşi păstrează seria invincibilităţii pe teren propriu. Pentru trupa lui Adi Mutu urmează duelul cu FCSB, din runda viitoare, iar pentru CFR Cluj urmează duelul decisiv din Conference League, cu Ballkani.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru, primele declaraţii după Rapid – CFR Cluj 2-1
  • Ce spune căpitanul giuleştenilor, despre fazele controversate din meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și