Închide meniul

Horațiu Moldovan, în culmea fericirii după FC Botoșani – Rapid 1-2: „Suntem obligați să ne batem la titlu!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 22:54

Horațiu Moldovan, în culmea fericirii după FC Botoșani – Rapid 1-2: Suntem obligați să ne batem la titlu!”

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horațiu Moldovan a fost în culmea fericirii după FC Botoșani – Rapid 1-2. Goalkeeper-ul giuleștenilor a făcut un nou meci mare și este decis să se lupte pentru campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație victoriei din Moldova, Rapid a urcat din nou pe podiumul Ligii 1, cel puțin temporar. Elevii lui Adrian Mutu au strâns 52 de puncte în 28 de meciuri.

Horațiu Moldovan, în culmea fericirii după FC Botoșani – Rapid 1-2: „Suntem obligați să ne batem pentru titlu!”

„Ne bucurăm că am învins, mai ales în acest mod. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și că i-am putut face fericiți pe acești fani minunați care au făcut o deplasare extraordinar de lungă. Momentan nu mă gândesc la un transfer. Mă gândesc la următoarele meciuri pe care le mai avem. Ne așteaptă un play-off foarte greu, abia mai apoi mă pot gândi și la un transfer.

La Rapid trebuie să fie ceva normal să fim pe podium. E presiune, e un club cu tradiție și suntem obligați să ne batem la titlu. Urmează meciul cu Hermannstadt, iar astfel de meciuri cu echipe rănite sunt cele mai periculoase. Ei n-au nimic de pierdut și cu siguranță vor veni foarte motivați pe Giulești”, a declarat Horațiu Moldovan la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid: „Îmi vine să mă rog de ei să ma lase! Vin cu două milioane de euro!”

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid, fiind fascinat de atmosfera şi de clubul din Giuleşti. Patronul de la Botoşani susţine că nu este lăsat să îşi îndeplinească obiectivele la formaţia sa, având de gând să construiască o arenă nouă în Moldova. În acest context, Iftime a declarat că ar fi dispus să investească la trupa lui Adrian Mutu.

Reclamă

„I-am spus primarului de aici, care e un băiat minunat. Aş face stadion cu 8.000 de locuri, frumos, cochet. Aş da milioane de euro, dar măcar o fac pentru oamenii noştri din Botoşani. Oameni care cântă, frumuseţe, spectacol, dar aşa… E un stadion lăbârţat (n.r. – actuala arenă). Ăia de la peluză nu văd stadionul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua… Aşa, mai bine e acasă ca să vezi meciul. Nimeni nu înţelege. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Eu pot mâine să mă las. Mi-ar arăta obrazul vreo 10 pe stradă şi 15 mi-ar spune <<Eşti deştept că te-ai lăsat de prostia asta>>. Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani.

S-ar produce iubirea asta, rumoare, cum e la Rapid. E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid <<Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici>>. Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil. Pe Dan Şucu nu-l cunosc, am zis o ipoteză acum.

Mă gândesc la Dinamo, o echipă care are vlagă, are spectatori. La fotbal marea avere a fotbalului sunt spectatorii”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sptfm.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Horațiu Moldovan, în culmea fericirii după FC Botoșani – Rapid 1-2
  • „Suntem obligați să ne batem la titlu!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și