Închide meniul

Ce a declarat Leo Strizu, despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să nu mai stea pe bancă la meciurile FCSB-ului: „Nu atrage atenţia FRF!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 12:23

Ce a declarat Leo Strizu, despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să nu mai stea pe bancă la meciurile FCSB-ului: „Nu atrage atenţia FRF!

Leo Strizu, despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să nu mai stea pe bancă la meciurile FCSB-ului

Leo Strizu, lângă Mihai Pintilii / Profimediaimages

Leo Strizu a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să nu mai stea pe bancă la meciurile FCSB-ului, ci în lojă. Strizu susţine că fostul mijlocaş nu atrage atenţia celor de FRF prin reacţiile din timpul partidelor, şi ca urmare nu are motive să nu mai fie prezent la marginea terenului, în partidele roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat, după victoria cu Voluntari, că Mihai Pintilii nu va mai sta pe banca tehnică a celor de la FCSB, ci va privi partidele de la lohă. Totodată, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că cel care le va da indicaţii jucătorilor va fi Leo Strizu.

Ce a declarat Leo Strizu, despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să nu mai stea pe bancă la meciurile FCSB-ului

Leo Strizu a comentat declaraţiile oferite de Gigi Becali, şi a mărturisit că Mihai Pintilii va fi în continuare prezent pe banca FCSB-ului. Tehnicianul din acte al roş-albaştrilor susţine că această decizie ar putea fi luată din vară, deoarece cei de la FRF nu au ce să-i reproşeze lui „Pinti”, cel care se ocupă de pregătirea echipei.

„Nu știu absolut nimic. Atât timp cât colaborarea mea cu Pintilii este foarte bună, nu cred că această decizie va fi luată acum. Cred că se va pune în pratică de la vară. Eu așa știu, că Pintilii va sta în continuare pe bancă, nu are de ce să nu stea. Nu are reacții care să atragă atenția Federaţiei. Atât timp cât Pintilii ocupă locul pe care îl are, nu are nimeni ce să-i facă”, a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii, de la următoarele meciuri ale celor de la FCSB. Pinti va sta în lojă şi nu va mai fi pe banca roş-albaştrilor, acolo de unde va da indicaţii Leo Strizu.

Reclamă

Pintilii a fost avertizat cu suspendarea de către preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, Lucian Burchel. Asta după ce a dat indicaţii de pe bancă, fără să aibă licenţă Pro.

„N-are de ce să-i dea (n.r. amendă lui Pintilii). El nu o să mai fie pe bancă. O să stea în lojă. Unde să-i dea? Leo Strizu e pe bancă. Cum să-l suspende și pe Leo Strizu? Cine să-i suspende? Ce, sunt procurori? Antrenamentele le face Neubert, care e problema? Nu vii tu Burchel, pleacă de aici! Du-te, cu regulamentele tale!

Care vrea să piardă banii pune antrenor. După fotbal feminin, mă obligi acum cu licența. După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli. Du-te la UEFA, unde vezi civilizație. E carnet de Moldova, lasă-l să antreneze!

Reclamă 4 / 0/3

Pe ei nu-i interesează decât Becali. De șapte ani Croitoru și Poenaru antrenează. Rădoi la națională. Mie îmi place mult de Leo Strizu (n.r râde). Pintlii doar îl ajută la antrenamente. Pintilii stă în lojă. Poate mai inventează Burchel ceva. Inventează reguli care să-mi fie favorabile, nebunule! Dacă Neubert face echipa să joace, să pun pe unul care arată la tablă și echipa nu joacă?”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și