Închide meniul

Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 19:38

Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse

Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse

Jucătorii de la Universitatea Craiova, în timpul unei partide/ Hepta

Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF a respins memoriile depuse de Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă și-au depus memorii, după ce, în noiembrie 2022, Mirel Rădoi, antrenorul de la acel moment, i-a trimis să se pregătească separat de echipă, alături de alți doi jucători exilați: Andrei Ivan și Jovan Markovic.

Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse

Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF a respins memoriile depuse de Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, în care cereau 2,5, respectiv 5 milioane de euro. Însă, jucătorii pot face recurs.

Ulterior, după plecarea lui Rădoi, jucătorii excluși au fost readuși la prima echipă.

Mirel Rădoi: „Eu nu stau să mă rog de niciun jucător!”

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Reclamă

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.  Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta

Reclamă 4 / 0/3

Dacă voiam, îi ţineam în lot, daca cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să ma rog de nimeni. Toti jucătorii ar trebui să înţeleagă. Ai greşit odată, îţi ofer a doua sanşă. La a treia, te rog să pleci”, declara Mirel Rădoi, despre excluderea celor patru jucători, în luna noiembrie, înainte de Rapid – Universitatea Craiova 2-2.

Recomandări
  • Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse
  • Hanca și Vînă și-au depus memorii după ce au fost excluși de la prima echipă a Universității Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și