Închide meniul

Ce a declarat Mirel Rădoi, înaintea derby-ului „de foc” Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Cel mai important meci al sezonului”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2022, 17:16

Ce a declarat Mirel Rădoi, înaintea derby-ului „de foc Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Cel mai important meci al sezonului

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

Mirel Rădoi a prefaţat derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948. Tehnicianul oltenilor lui Mihai Rotaru nu mai acceptă paşi greşiţi din partea jucătorilor săi, şi îşi doreşte victoria în derby-ul Olteniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi FC U Craiova se vor duela sâmbătă, de la ora 19:00. Partida „de foc” din Liga 1 va fi în format live text, pe AS.ro.

Ce a declarat Mirel Rădoi, înaintea derby-ului „de foc” Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Mirel Rădoi este convins că partida din Bănie va fi una extrem de încinsă, ţinând cont şi de faptul că oltenii lui Adrian Mititelu vor avea o primă dublă pentru victorie.

Totodată, tehnicianul de la Universitatea Craiova a declarat că meciul va fi unul al orgoliilor, cât şi cel mai important al sezonului, iar suporterii se vor comporta pe măsura aşteptărilor.

„Ne așteaptă derby-ul orașului dintre Universitatea Craiova și FC U, care va fi un meci destul de disputat, indiferent de punctele pe care le are fiecare echipă și locul din clasament. Va fi o partidă a orgolilor și sperăm câ atât pe teren, cât și în tribune va fi spectacol, așa cum au făcut suporterii noștri la meciul cu Rapid.

Reclamă

Sunt sigur că mâine seară va fi o atmosferă incendiară, sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor suporterilor și la nivelul acestui derby. Și dacă nu au trecut (n.r. peste remiza cu Chindia), ne așteaptă un meci atât de important încât trebuie să uităm tot și problemele pe care le avem acasă. Cel mai important meci al acestui sezon este partida de mâine seară.

Toată lumea vrea câștige, indiferent de poziția din clasament, chiar dacă am înțeles că adversarii vor juca pe o primă dublă. Și dacă ar fi triplă din partea noastră, cred că nu ne poate motiva mai mult, decât faptul că jucăm un derby și trebuie să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Mirel Rădoi, în conferinţa premergătoarea duelului Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948.

Mirel Rădoi, probleme de lot înaintea derby-ului Olteniei

Înaintea confruntării cu oltenii lui Adrian Mititelu, Mirel Rădoi a mărturisit că are mai mulţi jucători indisponibili. Elvir Kloljic, Ivan Marzic şi Valerică Găman nu vor putea evolua în partida de sâmbătă.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar acum am avut o discuție cu doctorul, pentru că trebuia să anunțăm lotul jucătorilor și din păcate nici Ivan Martic nu poate fi prezent la această partidă. Avem problemele noastre, Elvir Koljic nu este gata din punct de vedere fizic, pentru a face parte din lot.

Avem suspendări și Găman, dar în acest moment este clar că contează mai puțin prezența jucătorilor cu nume, experiență sau fără experiență la un astfel de meci”, a mai smprturisit Mirel Rădoi.

Universitatea Craiova se află pe locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 32 de puncte, după 18 runde. În ultima etapă, oltenii au remizat dramatic cu Chindia, meci la finalul căruia fostul selecţioner a avut o ieşire nervoasă.

De cealaltă parte, FC U Craiova traversează o situaţie extrem de delicată. Trupa lui Nicolo Napoli se află pe penultimul loc, cu patru înfrângeri, în ultimele cinci runde.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și