Închide meniul

Mirel Rădoi, un car de nervi după Chindia – Universitatea Craiova 1-1: „Suntem ridicoli? Când ai momente ca astea, nu ai ce să cauți la echipă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 noiembrie 2022, 21:44

Mirel Rădoi, un car de nervi după Chindia – Universitatea Craiova 1-1: „Suntem ridicoli? Când ai momente ca astea, nu ai ce să cauți la echipă!

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Hepta

Mirel Rădoi a oferit prima reacție după Chindia – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul oltenilor a fost un car de nervi la finalul partidei. A recunoscut că jucătorii nu se ridică la nivelul așteptărilor sale. I-a înțepat din nou pe cei patru excluși din lot, sugerând că nu se antrenează suficient.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„S-a terminat cu un scenariu negru pe care nici următorul adversar nu îl avea în minte. Am pierdut două puncte, greșeli inadmisibile. Poate astea sunt limitele noastre. Sunt supărat pe jucători, nu au voie să facă analiza arbitrajului. Screciu e vinovat în momentul ăsta, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Are de învățat și la fel și noi. Suntem ridicoli să nu facem analiză? Am fost și eu la echipa națională și la tineret și n-am ajuns întâmplător acolo. Pentru mine problemele sunt altele, avem momente când ne retragem deliberat, nu știu de unde vine această teamă.

Mirel Rădoi, prima reacție după Chindia – Universitatea Craiova 1-1

Nu știu dacă e mentalitatea, poate astea sunt limitele noastre, trebuie să facem o reevaluare. Fundașilor centrali, fiind lenți, le e teamă să stea sus. Când am ajuns la această echipă, se pierdea des marcajul. Lucrurile sunt simple, în seara asta nu au funcționat. Eram supărat pentru că avem momente când jucătorii sunt nemulțumiți că nu joacă. Când joacă, spun că nu mai pot. Ca să pot să mă impresioneze, trebuie să se antreneze mai mult. Când ai momentele ca astea, nu ai ce să cauți la o echipă ca asta.

E treaba lor dacă sunt obișnuiți în alt fel. Nu cred că până acum nu fost disciplină, amenzile sunt mai mari acum. E treaba lor, pot să facă ce vor. Nu am nimic cu nimeni, nu am nimic cu persoana Hanca, cu persoana Ivan, cu persoana Markovic, cu persoana Vînă, eu am cu sportivii. Nu am cum să am ceva personal doar că am visat urât peste noapte. Nu putem să facem în trei luni ce n-au făcut alții în 31 de ani. Lucrurile se vor rezolva, jucătorii vor fi evaluați, în iarnă vor fi schimbări. Eu nu accept să stau să am emoții pentru play-off. E clar că avem o problemă din punct de vedere mental”, a spus Mirel Rădoi, după meci, conform digisport.ro. 

Alexandru Crețu: „Suntem puternici și fără ei!”

Cel mai în formă jucător de la Universitatea Craiova a transmis că echipa nu resimte lipsa jucătorilor excluși din lot de Mirel Rădoi.

Reclamă

„Apar accidentări, vedeți și dumeavoastră cât alergăm. Suntem în efectiv complet, am muncit mult. Azi am fost puternici, suntem o echipă puternică și cu ei și fără ei. Contează mai puțin cine este pe teren. Oamenii din jurul meu știu cum muncesc la antrenamente, îi mulțumesc familiei și îmi mulțumesc și mie, că sunt serios și muncesc. Cu trei puncte urcam pe locul trei, avem un meci important cu FC U Craiova 1948 și n-avem loc de plâns”, a spus Alexandru Crețu după meci, conform digisport.ro.

Universitatea Craiova a ratat șansa să urce pe podium

Universitatea Craiova a condus aproape tot meciul după golul lui Alexandru Crețu din minutul 14, însă s-a văzut egalată în minutul 90, după reușita lui Daniel Popa. În minutul 69, de la craioveni a fost eliminat Screciu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Partida ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânată deoarece Universitatea Craiova era angrenată în Conference League. LPF a amânat în august şi partidele celorlalte echipe din România implicate în cupele europene. Meciul Hermannstadt – CFR Cluj se va disputa miercuri, de la ora 19.00, iar joi, de la aceeaşi oră, va avea loc confruntarea FC Botoşani – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a rămas pe locul patru în Liga 1, în timp ce Chindia a urcat pe poziția a noua, fiind neînvinsă în campionat de când e antrenată de Toni Petrea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și