Închide meniul

Ce a făcut Dan Petrescu după cel de al doilea gol al lui Marko Dugandzic

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2023, 22:40

Ce a făcut Dan Petrescu după cel de al doilea gol al lui Marko Dugandzic

Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu, după criza de nervi

Dan Petrescu, avertizat / Profimediaimages

Dan Petrescu a reacţionat după cel de al doilea gol al lui Marko Dugandzic. Iată ce a făcut Dan Petrescu după ce fostul lui elev a marcat o dublă în Rapid – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu a mai aşteptat fluierul final al primei reprize şi s-a dus direct la vestiare. În minutul 47 Marko Dugandzic a deviat elegant, în plasă, o centrare a lui Junior Morais.

Ce a făcut Dan Petrescu după cel de al doilea gol al lui Marko Dugandzic

Dan Petrescu a plecat foarte supărat la vestiare după dubla fostului său elev, potrivit gsp.ro.

Ulterior „Bursucul” s-a şi închinat în minutul 57, atunci când o minge l-a lovit în mână pe Junior Morais la marginea careului.

Arbitrul Marcel Bârsan a lăsat jocul să continue.

Reclamă

Rapid – CFR Cluj 3-1. Giuleștenii, victorie spectaculoasă în fața campioanei României!

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, 3-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1! Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (două goluri) și Kait, în timp ce unica reușită a ardelenilor a fost semnată de Braun.

În urma acestui meci, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute. De cealaltă parte, CFR Cluj ocupă locul 3, cu 38 de puncte.

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj! Răspunsul dat lui Neluţu Varga: „Vorbim după meciul cu Rapid!”

Dan Petrescu a făcut un anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj, şi a dezvăluit ce răspuns i-a oferit lui Neluţu Varga. Antrenorul clujenilor a mărturisit că patronul echipei îl presează să semneze o nouă înţelegere, însă acesta susţine că va lua decizia finală după duelul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid şi CFR Cluj se duelează în etapa a şasea a play-off-ului din Liga 1. Duelul va avea loc luni, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu susţine că Neluţu Varga i-a oferit un nou contract la CFR Cluj, care se întinde pe cinci sezoane. „Bursucul” a declarat că încă nu şi-a pus semnătura pe el, deşi patronul din Gruia a insistat pentru acest fapt.

Pe de altă parte, Dan Petrescu a oferit declaraţii şi despre o posibilă plecare a lui Neluţu Varga de la trupa campioană. Tehnicianul susţine că patronul nu are astfel de intenţii, din moment ce îi propune o înţelegere valabilă pe cinci sezoane.

E motivat, de aia mi-a și propus 5 ani de contract. Cred că nu propunea așa ceva dacă avea probleme. Și azi m-a stresat, hai să facem contractul.

Și i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid ca să avem timp să vorbim despre el. I-am zis că sunt de acord, el vrea să semnez. Dacă vrea să semnez un contract pe 5 ani, nu cred că are probleme sau vrea să plece din fotbal. Altfel nu mi-ar fi propus acest contract”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa e presă premergătoare duelului cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și