Închide meniul

Ce a făcut Gică Hagi după ce Dan Petrescu a plecat fără să-l salute. „Regele” a spus totul!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2023, 10:14

Reclamă
Ce a făcut Gică Hagi după ce Dan Petrescu a plecat fără să-l salute. Regele” a spus totul!

Ce a făcut Gică Hagi după ce Dan Petrescu a plecat fără să-l salute

Gică Hagi, zâmbitor

Gică Hagi a explicat ce a făcut după ce Dan Petrescu a plecat fără să-l salute. „Regele” rămăsese pe teren tocmai pentru a-şi saluta fostul coleg de la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a mărturisit după Farul – CFR Cluj 1-0 că a fost foarte supărat. Acesta a fost şi motivul pentru care a plecat direct la vestiare.

Ce a făcut Gică Hagi după ce Dan Petrescu a plecat fără să-l salute

Nu am vorbit cu Dan după meci. Am vrut să mă duc să-l salut, dar nu mai era. De asta am stat pe teren, am vrut să-l salut, cum fac cu toți antrenorii care vin aici, dar nu l-am văzut și atunci m-am dus la vestiare”, a declarat Gică Hagi după Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0, potrivit digisport.ro.

Farul Constanţa a obţinut o victorie foarte importantă contra unei adversare în lupta pentru titlu.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuţ Mazilu în minutul 53. În minutul 89 Sebastian Colţescu a dictat penalty pentru CFR, dar s-a răzgândit după ce a văzut faza la VAR.

Reclamă

Farul Constanţa şi-a consolidat fotoliul de lider în Liga 1. Echipa lui Gică Hagi are acum 42 de puncte, cu 4 mai multe decât CFR Cluj.

Dan Petrescu a explicat de ce a plecat fără să îl salute pe Gică Hagi

Cu Gică sunt prieten, l-am lăsat să se bucure. Eu am fost foarte supărat, ei se bucurau. Singurul reproș (n.r.: pentru arbitru), s-au dat 5 minute de prelungire și s-au jucat 30 de secunde. Nu s-a jucat fotbal deloc. Și eu am bătut 3-0 aici și nu a venit să mă salute, Gică era supărat, dar m-a sunat a doua zi. E prietenul meu pe viață, mâine îl sun și-l felicit”, a declarat Dan Petrescu după partidă.

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, a avut cea mai dură reacţie la adresa arbitrajului după meciul pierdut de ardeleni.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate, și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați, fraților, corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți să mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Etapa următoare Farul va merge la Sfântu Gheorghe pentru un meci cu Sepsi. CFR Cluj se va deplasa în Giuleşti pentru un meci cu Rapidul lui Adi Mutu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 18:07 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop le-au dat lovitura oltenilor lui Mititelu! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și