Închide meniul

Ce a făcut Nicolae Dică în ultima zi la FCSB! Mihai Stoica a spus tot: „Nu e ok, treaba ta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 8:17

Ce a făcut Nicolae Dică în ultima zi la FCSB! Mihai Stoica a spus tot: „Nu e ok, treaba ta!

Mihai Stoica, surprins de numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a spus ce a făcut Nicolae Dică în ultima sa zi la FCSB. MM a ieșit în parcare înainte ca „Dicanio” să părăsească pentru ultima dată baza roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a dezvăluit că Dică a plecat fără să-i salute pe ceilalți angajați ai clubului, fiind supărat că nu putut să-și aducă propriul staff la FCSB. Mihai Stoica l-a contrazis!

Ce a făcut Nicolae Dică în ultima zi la FCSB

„Eu am avut discuţia asta cu el, în parcare, înainte de a pleca. Am ieşit eu după el, practic. Nu pleca, nu avea valiza. Am ieşit şi mi-a spus ‘Uite, nu am dat mâna’. Ok, nu mi se pare ok, dar treaba ta. Faci cum vrei. ‘Eu n-am dat mâna cu ăştia’. Ok, foarte bine. Că trebuia de la început să vin cu stafful meu. Ai venit cu stafful tău, Viorel Tănase şi Cotigă. Ai venit cu stafful tău!”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

După plecarea sa de la FCSB, Nicolae Dică a intrat în conflict cu Mihai Pintilii. Antrenorul interimar este supărat pe „Mr. Nick” pentru faptul că fostul nu l-a salutat în momentul în care a plecat de la baza din Berceni.

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii. Patronul lui FCSB a dezvăluit că totul a început după ce Pintilii l-a „turnat” pe Dică.

Reclamă

„Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face nimeni asta. Singurul lucru care a fost şi pentru care e supărat acum Dică… Eu i-am spus lui Pintilii aşa. M-am dus acolo că am văzut că nu joacă. I-am zis „Băi Pintilii, tu eşti băiat corect!?”. Că, „Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător?”. Păi tu eşti plătit aici să-mi spui ce se întâmplă. Dacă nu, şi tu, şi MM, luaţi banii… furaţi banii.

E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor… Lucruri simple care nu contează. Eu i-am spus asta lui Dică, dar nu erau importante. Fiecare antrenor face cum crede el de exemplu la un corner. Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea.

Şi atunci ce e mai bine să faci la nivelul nostru? Părerea mea, că orice om are instincte… Atunci dă-i mingea şi joacă fotbal până intră în instinct! I-am spus lui Pintilii să-mi zică ce nu e în regulă, ca să nu ia el salariul degeaba. Mi-a spus atât, că se face prea mult tactic şi jucătorii mârâie, nu le convine”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dică, răspuns pentru Pintilii

Dică spune că nici Mihai Pintilii nu saluta în momentul în care pleca de la bază.

„Am avut o discuție cu el, știe despre ce e vorba. Nu vreau să discut mai mult. Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe foarte bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de anumite lucruri. Nu pot să le spun, ei le știu. Mie nu îmi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am făcut la un club. Ei le știu, le-am spus. Dacă ei vor să apară cu mai multe, să apară dacă vor ei. Eu nu vreau să divulg mai multe pentru că nu are rost să le vorbesc. Disciplina mea nu este plăcută de anumite persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Și nu vreau să comentez mai mult!

Sunt niște lucruri pe care eu vreau să le fac și trebuie să le facă toată lumea. Pintiii saluta când terminam noi antrenamentul? Saluta când pleca? Întrebați-l dacă saluta când pleca. Întrebați-l când pleca de la stadion, dacă știam când pleacă.

Vorbește de 7 ani de acasă. Când pleca de la stadion, avea 7 ani de acasă? Nu știa să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Recomandări
  • Ce a făcut Nicolae Dică în ultima zi la FCSB
  • Mihai Stoica a spus tot

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și