Închide meniul
Video

Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică: „Ţine de cei 7 ani de acasă! Chiar dacă eşti Guardiola, salută lumea!” Replica a venit imediat: „El vorbeşte de asta? Nu ştia să salute”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 0:12

Mihai Pintilii şi Nicolae Dică se acuză recipros

Nicolae Dică şi Mihai Pintilii, în cadrul unei conferinţe de presă | Hepta

  • Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică
  • Replica lui Dică a venit imediat

Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică. Antrenorul interimar este supărat pe Nicolae Dică pentru faptul că fostul antrenor de la FCSB nu l-a salutat în momentul în care a plecat de la baza din Berceni. Pintilii spune că acest gest ţine de educaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a lansat un atac virulent la adresa lui Nicolae Dică. Gestul făcut de Dică în momentul în care a plecat de la FCSB l-a enervat pe Pintilii. Acesta a folosit cuvinte dure la adresa fostului său colaborator.

Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică

Îl respect ca fost fotbalist la această echipă şi că a fost fostul meu antrenor când am fost jucător. Şi atât. M-a dezamăgit când a plecat şi n-a salutat. Până la urmă, ţine de cei 7 ani de acasă. Indiferent cât de supărat eşti sau te-a lucrat sau nu te-a lucrat. Cei 7 ani de acasă…Mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, să îţi laşi loc de bună ziua. Că eşti Nicolae Dică, că eşti Guardiola, că eşti Maradona, salută lumea. Se întâlneşte munte cu munte. Dar om cu om! În rest, chiar nu am niciun fel de problemă cu el„, a spus Mihai Pintilii la conferinţa de presă susţinută după Oţelul Galaţi – FCSB 0-0.

Reclamă

Replica fostului antrenor de a FCSB a venit imediat. Dică spune că nici Mihai Pintilii nu saluta în momentul în care pleca de la bază.

„Am avut o discuție cu el, știe despre ce e vorba. Nu vreau să discut mai mult. Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe foarte bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de anumite lucruri. Nu pot să le spun, ei le știu. Mie nu îmi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am făcut la un club. Ei le știu, le-am spus. Dacă ei vor să apară cu mai multe, să apară dacă vor ei. Eu nu vreau să divulg mai multe pentru că nu are rost să le vorbesc. Disciplina mea nu este plăcută de anumite persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Și nu vreau să comentez mai mult!

Reclamă

Sunt niște lucruri pe care eu vreau să le fac și trebuie să le facă toată lumea. Pintiii saluta când terminam noi antrenamentul? Saluta când pleca? Întrebați-l dacă saluta când pleca. Întrebați-l când pleca de la stadion, dacă știam când pleacă.

Vorbește de 7 ani de acasă. Când pleca de la stadion, avea 7 ani de acasă? Nu știa să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF