Închide meniul

Ce a pățit Mihai Stoica la Cluj, înainte de CFR – FCSB. Bătăi de cap pentru roș-albaștri înaintea derby-ului

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2023, 20:15

Reclamă
Ce a pățit Mihai Stoica la Cluj, înainte de CFR – FCSB. Bătăi de cap pentru roș-albaștri înaintea derby-ului

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Ce a pățit Mihai Stoica la aeroportul din Cluj, chiar înainte de CFR – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a fost un car de nervi. Vicecampioana României a avut parte de bătăi de cap înaintea derby-ului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a aterizat sâmbătă seară la Cluj, dar roș-albaștrii s-au lovit de probleme pe aeroport, cu bagajele de la cală. Mihai Stoica și-a rătăcit bagajul. MM a fost extrem de nervos din cauza incidentului.

Ce a pățit Mihai Stoica la Cluj, înainte de CFR – FCSB

Mihai Stoica cere explicații înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor nu înțelege de ce echipele din Liga 1 nu sunt lăsate să includă în lot mai mult de 18 jucători la fiecare meci.

MM îi dă dreptate lui Dan Petrescu, alt personaj din fotbalul românesc care și-a exprimat dorința în acest sens.

„Vreau să accentuez că și noi dorim să putem avea pe lista unui meci, în raportul de joc, mai mult de 20 de jucători. Poate nu 40, dar măcar 23. E important, Petrescu are dreptate. Are o strategie, are jucători cu experiență și vrea să-i țină aproape.

Reclamă

Noi avem altă strategie, am vrea să avem pe bancă și jucători tineri. E extraordinar pentru un copil de 18 ani să fie pe bancă lângă Omrani sau alt jucător cunoscut.

De ce nu putem? N-am nicio idee. Nu sunt destule locuri pe banca de rezerve? Trebuie făcut ceva în situația asta. În Europa, toți jucătorii se pot încălzi în timpul meciului pe margine, noi avem voie maximum 3. Ar trebui să fim puțin mai flexibili”, a declarat Mihai Stoica, la conferința de presă.

Mihai Stoica a răbufnit înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu există nicio discuție cu Ferencvaros pentru Malcom Edjouma!”

Mihai Stoica a răbufnit înainte de derby-ul CFR – FCSB. În spațiul public a apărut informația că Malcom Edjouma ar fi făcut vizita medicală și s-ar fi înțeles cu Ferencvaros. Oficialul vicecampioanei a negat vehement un asemenea transfer.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc. Nu există nicio discuție cu ferencavors pentru Malcom Edjouma. Nu există nicio discuție pentru niciun jucător de la FCSB. Pentru mine, orice suporter al lui FCSB contează. Nu am primit nicio ofertă oficială, a fost Vulturar la un meci.

Păcat că din cauza faptului că sunt meciuri importante în Europa, se va juca meciul cu CFR la ora 21:00. Vor fi -7 grade Celsius. Sper că funcționează încălzirea în gazon. Cred că ne vom prezenta foarte bine. S-au antrenat exemplar după thrillerul cu Farul. Așa ceva nu am trăit niciodată. Să ajungi să spui că ai dominat o partidă și ai câștigat-o în 92 de minute și să o pierzi.

Așa ceva nu am pățit niciodată. Ce nu te ucide, te face mai puternic. Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Ce se întâmplă în vestiar, rămâne în vestiar. Era un meci foarte important pentru noi. Eram într-o spirală bună. Eu pot reproșa doar lipsa de atitudine”, a spus Meme Stoica, într-o conferință de presă.

  • Meciul „de foc” dintre CFR Cluj și FCSB, din runda a 24-a din Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și