Închide meniul

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă după suspendarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Asta ar însemna falimentul fotbalului românesc!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 14:53

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă după suspendarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: Asta ar însemna falimentul fotbalului românesc!”

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza situaţiei lui David Miculescu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă după suspendarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948. Managerul general de la FCSB a reiterat faptul că Andrei Chivulete s-a grăbit atunci când a oprit meciul de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ba mai mult, MM Stoica e de părere că o asemenea situația ar putea duce la falimentul fotbalului românesc, în eventualitatea în care ea se va mai repeta în viitor.

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă după suspendarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Asta ar însemna falimentul fotbalului românesc!”

„Cineva a scandat ceva, ceea ce se întâmplă la toate meciurile. Ceea ce se întâmplă cu mine, cu familia mea, nimeni nu a luat nicio măsură. Acolo a fost un exces de zel al unui arbitru, care a deschis o cutie a Pandorei.

Acel arbitru ar fi trebuit să țină cont că televiziunile au plătit pentru transmisia acestei partide, că oamenii au plătit ca să vadă meciul, nu 26 de minute.

Oricând se poate întâmpla asta și probabil că nu vor mai exista drepturi de televizare la nivelul ăsta. Asta ar însemna falimentul fotbalului românesc. Sunt foarte multe meciuri care depind de drepturile TV.

Reclamă

Observatorul trebuie să conlucreze cu arbitrul și să ia o decizie care să împiedice… să oprească meciul! Haideți să-i eliminăm pe cei care scandează, apoi se joacă meciul. Și dăm cu amenzi în toată lumea. Ce vină au fotbaliștii să piardă meciul cu 3-0?

Probabil că s-a gândit arbitrul “Cum să îi scot pe ăștia de pe teren?”. Nu, scoate-i pe cei din tribune. Mi se par mult mai grave alte scandări.

Noi plătim amenzi colosale în Europa și vom juca primul meci fără spectatori în cupele europene, dacă ne vom califica. Pentru un necunoscut, “undercover”, a înregistrat un fragment din folclorul fotbalului românesc și a prezentat filmulețul la UEFA”, a spus Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a răbufnit înainte de derby-ul CFR – FCSB: ”Nu există nicio discuție cu Ferencvaros pentru Malcom Edjouma”

Mihai Stoica a răbufnit înainte de derby-ul CFR – FCSB. În spațiul public a apărut informația că Malcom Edjouma ar fi făcut vizita medicală și s-ar fi înțeles cu Ferencvaros. Oficialul vicecampioanei a negat vehement un asemenea transfer.

”Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc. Nu există nicio discuție cu ferencavors pentru Malcom Edjouma. Nu există nicio discuție pentru niciun jucător de la FCSB. Pentru mine, orice suporter al lui FCSB contează. Nu am primit nicio ofertă oficială, a fost Vulturar la un meci.

Păcat că din cauza faptului că sunt meciuri importante în Europa, se va juca meciul cu CFR la ora 21:00. Vor fi -7 grade Celsius. Sper că funcționează încălzirea în gazon. Cred că ne vom prezenta foarte bine. S-au antrenat exemplar după thrillerul cu Farul. Așa ceva nu am trăit niciodată. Să ajungi să spui că ai dominat o partidă și ai câștigat-o în 92 de minute și să o pierzi.

Așa ceva nu am pățit niciodată. Ce nu te ucide, te face mai puternic. Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Ce se întâmplă în vestiar, rămâne în vestiar. Era un meci foarte important pentru noi. Eram într-o spirală bună. Eu pot reproșa doar lipsa de atitudine”, a spus Meme Stoica, într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Mihai Stoica trage un semnal de alarmă după suspendarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948
  • Duelul de la Sfântu Gheorghe a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și