Închide meniul

Ce a putut să răspundă Laurenţiu Reghecampf, când a fost întrebat de o revenire la FCSB. Adevărul despre relaţia cu Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2022, 9:45

Ce a putut să răspundă Laurenţiu Reghecampf, când a fost întrebat de o revenire la FCSB. Adevărul despre relaţia cu Gigi Becali

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf zvonurile că va fi demis de la Neftchi

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat despre o posibilă revenire la FCSB
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat despre o posibilă revenire la FCSB. Reghecampf a împlinit luni 47 de ani şi nu a exclus această variantă pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf nu a exclus varianta unei reveniri, pe viitor, la FCSB. Actualul antrenor al celor de la Neftci Baku a precizat că a rămas în relaţii foarte bune cu Gigi Becali. La FCSB, Reghecampf a reuşit să câştige 2 titluri de campion.

Ce a putut să răspundă Laurenţiu Reghecampf, când a fost întrebat de o revenire la FCSB

„N-am ce să comentez, eu mă bucur că am lăsat o imagine bună, oamenii au văzut că echipa joacă fotbal. Întotdeauna când eşti dorit ai o satisfacţie, cred eu că pentru asta muncim, fiecare în parte. N-am ce să spun, eu sunt sub contract, FCSB are pe bancă un antrenor care a dus echipa în grupele Conference League, lucru care nu s-a întâmplat de mult.

Reclamă

Ar trebui să îi acorde mai mult timp, sunt mulţi jucători noi, nu e uşor să îi integrezi într-un timp scurt. Ca valoare şi ca lot, eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus. Veţi vedea când vor intra toţi jucătorii că le va fi greu să piardă puncte.

Nu pot să spun că am mai vorbit, dar când avem posibilitatea vorbim şi am o relaţie foarte bună cu patronul echipei Gigi Becali”,a spus Laurenţiu Reghecampf pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a asigurat pe Nicolae Dică de toată susţinerea

Deşi rezultatele, mai ales cele pe plan intern, sunt dezastruoase, Gigi Becali a dat asigurări că nu îl va schimba pe Nicolae Dică. FCSB are un start dezastruos de sezon în Liga 1. Se află pe locul 14 şi a obţinut doar o victorie în cele 9 partide jucate.

Latifundiarul din Pipera este decis să se bazeze în continuare pe Nicolae Dică. Nu vrea să îl demită și e încrezător că fostul atacant al vicecampioanei va redresa echipa.

Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Nu, tată, nu am nicio treabă cu Dică. Am încredere că echipa își va reveni, de asta sunt așa relaxat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă câștigăm cu Petrolul și alea 2 meciuri, putem urca chiar pe locul 5. Dacă o să câștigăm 6 meciuri la rând, vine și Omrani, o să fie și altceva„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Nicolae Dică, băgat în depresie de jocul lui FCSB: „Sunt în zodia ghinionului! Doar mie putea să mi se întâmple!”

Nicolae Dică a oferit prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a dat vina pe ghinion pentru debutul slab de campionat. „Mr. Nick” e însă optimist că poate să redreseze situația.

„A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum. Eu în general nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar.

Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru.

Selecționerul a chemat patru jucători de la noi pentru că suntem în Europa și am făcut performanță. Frică nu îmi este. Atât timp cât am încrederea patronului, voi încerca să scot echipa din situația asta. Am încredere că vom reușit să urcăm în clasament, dacă rămân eu. Am o lună și jumătate de gând am venit la echipă și au venit 12 jucători noi, din toate colțurile lumii, nu mă plâng, am încredere că putem scoate echipa de aici”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!