Închide meniul

Ce a putut să spună Gabi Torje, după cea mai mare umilinţă a lui Dinamo din Liga 1: „Ţineţi minte! Este ultima dată când se întâmplă asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2022, 12:09

Ce a putut să spună Gabi Torje, după cea mai mare umilinţă a lui Dinamo din Liga 1: „Ţineţi minte! Este ultima dată când se întâmplă asta!

Gabi Torje a promis playoff-ul pentru Dinamo, dar a ajuns în Liga 2

Gabi Torje, singurul jucător care mai e sub contract cu Dinamo | SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Gabi Torje, declaraţie incredibilă
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gabi Torje a avut un discurs uluitor după cea mai mare umilinţă pentru Dinamo în Liga 1, din istorie. Anul trecut, pe 12 septembrie, Torje vorbea despre playoff la câteva minute după umilinţa cu FCSB, scor 0-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Predicţia lui Gabi Torje nu s-a îndeplinit. Mai mult, Dinamo a ajuns în Liga 2 pentru prima dată în istorie. Declaraţiile date atunci de Torje au revenit în actualitate.

Ce a putut să spună Gabi Torje, după cea mai mare umilinţă a lui Dinamo din Liga 1

Să ne uităm la data de 12 septembrie, este ultima dată când Dinamo va mai fi văzută așa pe teren. Atât timp cât voi mai fi eu aici, toată lumea va muri pe teren din minutul 1 până în 95 pentru că este în joc onoarea noastră, cariera noastră, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r. – ) este rușinos!

Reclamă

Dinamo nu va retrograda. Dinamo va fi în play-off, veți vedea! Am vorbit cu fanii, am cântat puțin cu ei. Suntem triști cu toții, trebuie să fim împreună. Este o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va fi și jocul retur, trebuie să ne mobilizăm și să întoarcem acest rezultat„, spunea Gabi Torje, după FCSB – Dinamo 6-0.

Gabi Torje, singurul jucător rămas sub contract cu Dinamo după retrogradare

Gabi Torje este singurul jucător care mai este sub contract cu Dinamo după retrogradarea din Liga 1. Toţi ceilalţi fotbalişti care au fost în lotul lui Dusan Uhrin îşi caută deja echipă. Nici antrenorul „câinilor” nu va mai continua în Ştefan cel Mare şi s-a întors deja în ţara natală.

Reclamă

Administratorul judiciar al lui Dinamo a venit cu lămuriri despre situaţia dezastruoasă care este acum la club. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că va purta discuţii cu fiecare jucător care îşi va dori să continue şi în Liga 2.

Steliano Filip a anunţat deja că nu îşi doreşte să mai joace la echipa care a retrogradat, în premieră, în istoria de 74 de ani a clubului. Rămâne de văzut care este planul lui Gabi Torje.

Sunt fabulații. Unii dintre jucători aveau niște clauze care ne permiteau să activăm automat anul doi de contract, dacă rămâneam în Liga 1. Oricum, vorbim despre jucători cu salarii nesustenabile în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt jucători cu care am discutat și care și-au manifestat dorința de a rămâne la Dinamo. De exemplu, Mirko Ivanovski. Urmează să discutăm cu fiecare jucător. Avem o listă de jucători care au contracte în derulare și nu se pune problema ca Dinamo să rămână fără ei.

Sunt contracte de 8-9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și voi vedea care sunt intențiile lui.

Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga 2, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil. Sunt băieți de caracter, nu cred că vom avea probleme.

Am avut o discuție cu Steliano Filip. Am ajuns la concluzia că din vară aceasta nu va mai continua. Așteptăm o ofertă pentru el. Gabi (n.red. Torje) are contract în continuare, dar depinde de ce se va întâmpla cu antrenorul. Cu Gabi ne putem înțelege. Este dinamovist și nu cred că banii sunt atât de importanți pentru el în acest moment.

Lui Morar i-a expirat contractul. Cosmin Matei a avut foarte multe oferte. El alesese să continue cu Dinamo. Nu vreau să le spun jucătorilor să rămână în Liga 2, dacă valoarea le permite să joace în prima ligă„, a spus Zăvăleanu la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu