Închide meniul

Gabi Torje, singurul jucător rămas sub contract cu Dinamo după retrogradare. „Revoluţie” în lotul alb-roşiilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2022, 8:42

Gabi Torje, singurul jucător rămas sub contract cu Dinamo după retrogradare. „Revoluţie în lotul alb-roşiilor

Gabi Torje, singurul jucător rămas sub contract cu Dinamo după retrogradare

Gabi Torje încă e sub contract cu Dinamo / Hepta

Gabi Torje este singurul jucător care mai este sub contract cu Dinamo după retrogradarea din Liga 1. Toţi ceilalţi fotbalişti care au fost în lotul lui Dusan Uhrin îşi caută deja echipă. Nici antrenorul „câinilor” nu va mai continua în Ştefan cel Mare şi s-a întors deja în ţara natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul judiciar al lui Dinamo a venit cu lămuriri despre situaţia dezastruoasă care este acum la club. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că va purta discuţii cu fiecare jucător care îşi va dori să continue şi în Liga 2.

Gabi Torje, singurul jucător rămas sub contract cu Dinamo după retrogradare

Steliano Filip a anunţat deja că nu îşi doreşte să mai joace la echipa care a retrogradat, în premieră, în istoria de 74 de ani a clubului. Rămâne de văzut care este planul lui Gabi Torje.

Sunt fabulații. Unii dintre jucători aveau niște clauze care ne permiteau să activăm automat anul doi de contract, dacă rămâneam în Liga 1. Oricum, vorbim despre jucători cu salarii nesustenabile în Liga 2.

Sunt jucători cu care am discutat și care și-au manifestat dorința de a rămâne la Dinamo. De exemplu, Mirko Ivanovski. Urmează să discutăm cu fiecare jucător. Avem o listă de jucători care au contracte în derulare și nu se pune problema ca Dinamo să rămână fără ei.

Reclamă

Sunt contracte de 8-9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și voi vedea care sunt intențiile lui.

Răzvan Zăvăleanu: „Nu vreau să le spun jucătorilor să rămână în Liga 2”

Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga 2, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil. Sunt băieți de caracter, nu cred că vom avea probleme.

Am avut o discuție cu Steliano Filip. Am ajuns la concluzia că din vară aceasta nu va mai continua. Așteptăm o ofertă pentru el. Gabi (n.red. Torje) are contract în continuare, dar depinde de ce se va întâmpla cu antrenorul. Cu Gabi ne putem înțelege. Este dinamovist și nu cred că banii sunt atât de importanți pentru el în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Morar i-a expirat contractul. Cosmin Matei a avut foarte multe oferte. El alesese să continue cu Dinamo. Nu vreau să le spun jucătorilor să rămână în Liga 2, dacă valoarea le permite să joace în prima ligă„, a spus Zăvăleanu la digisport.ro.

Şi Mihai Eşanu pleacă din Ştefan cel Mare. Portarul de 23 de ani, care a primit un gol uluitor în returul cu U Cluj, este cu moralul la pământ.

Eșanu e un băiat deosebit. Nu aș vrea să arunc cu niște vorbe ca să îi fac rău. Am vorbit cu el. Era dărâmat. Sper să își revină. E un portar cu valoare. Dacă va depăși unele probleme, va reuși să apere la un nivel bun”, a mai spus oficialul lui Dinamo.

Adrian Mihalcea: „Am văzut jucători morți pe teren!”

Adrian Mihalcea s-a dezlănțuit după ce Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, pentru prima oară în istorie. Fostul atacant al „câinilor” a răbufnit la adresa managementului clubului, dar nu i-a iertat nici pe jucătorii lui Dusan Uhrin.

În prezent pe banca Unirii Slobozia, Mihalcea a avut un discurs acid după ce Dinamo a pierdut barajul cu U Cluj și a ajuns în liga a doua.

Am ținut neapărat să vin la acest meci (n.r. – Dinamo – “U” Cluj), mai ales că a fost, cred, ultimul meci pe vechiul stadion. Am fost trist la final, cu așa public numeros, n-am mai văzut de ceva timp. Deznodământul a fost greu de suportat.

Am crezut că se poate întâmpla să întoarcă rezultatul. Pe început de joc, totul era promițător. Din păcate, gafele personale în astfel de meciuri i-au dus la retrogradare. Nu știu dacă este vorba despre presiune, vorbim despre niște jucători cu experiență inclusiv la echipa națională. E un cumul de factori, nu doar jucătorii sunt vinovați. Era nevoie de mai multă implicare din partea tuturor.

Reclamă

E un termen dur, dar am văzut jucători morți, care au stat pur și simplu pe teren, din păcate. Nu-mi imaginam că Dinamo va retrograda. Înainte, lumea era supărată când nu câștigai campionatul sau nu mergeai în cupele europene„, a spus Mihalcea.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2. Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și