Închide meniul

Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat „care e adevărata Steaua?”, chiar înainte de FCSB – Rapid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2023, 12:18 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 17:07

Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat „care e adevărata Steaua?, chiar înainte de FCSB – Rapid

Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat "care e adevărata Steaua?"

Alexandru Ioniţă, în Steaua - Rapid 0-0 - Hepta

Alexandru Ioniţă a fost întrebat care e adevărata Steaua, la conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a sezonului regulat al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veniţi după meciul din Cupa României cu CSA Steaua (0-0), giuleştenii se vor duela duminică, de la 20:30, cu FCSB, liderul Ligii 1. Ioniţă susţine că, din punctul lui de vedere, „ambele echipe sunt Steaua”.

Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat „care e adevărata Steaua?”, chiar înainte de FCSB – Rapid

”O să fie un meci foarte intens și disputat între două echipe bune. Noi nu am mai pierdut de o bună perioadă de timp. Sperăm să câștigăm și să ne apropiem de cei de la FCSB. Ne doream victoria (n.r. în Cupă), dar trebuie să uităm acel meci. Va mai fi o șansă cu CFR Cluj.

Mi-e dor de toate meciurile. Acesta este unul special. Este un derby important pentru echipa Rapid, pentru mine. Te gândești la următorul meci, eu așa sunt. Dacă te gândești peste o lună, pierzi din concentrarea pentru meci.

Mi-aș fi dorit să fie mai mulți rapidiști în tribune. Nu vreau să mă gândesc la alte echipe. Îmi doresc să luăm noi campionatul. Nu mă mai gândesc la ei. Acum sunt pe primul loc și vor dori să câștige pentru a se distanța de locul doi și trei. Pentru mine e important să rămân constant.

Reclamă

Nu sunt în măsură să comentez (n.r. despre Mircea Lucescu). Clar e unul dintre cei mai mari antrenori ai Românei sau cel mai mare antrenor român. Sper să vină într-o funcție la Rapid, pentru că avem nevoie de experiența dânsului. Având în vedere ce se întâmplă la Rapid, ar fi o opțiune mai bună.

Nu știu ce să spun. Pentru mine, Steaua sunt ambele. CSA are emblema, FCSB nu a retrogradat niciodată. Mâine, cred că cine se va concentra mai mult, va câștiga. Nu există diferențe de valoare”, a spus Ioniţă, la conferinţa de presă.

Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB – Rapid

Gheorghe Mustaţă a avut un mesaj clar pentru jucătorii liderului, înainte de FCSB – Rapid, derby-ul din ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională se a disputa duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

”Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol și din partea noastră și din partea Rapidului, să mărim fotbalul ăsta că e cam în jos. Știm și noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai și joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal.

Uite, noi nu jucăm sub 10.000 acasă. Din ce știu eu rapidiștii au luat peste 5.000, sunt mulți, să fim serioși, dai Cezarului ce-i al Cezarului.

Eu, pe Arena Națională le dau 2600 de bilete, atâta le dau. De ce-i puțin? Rapidul ne-a dat 5%. Ei știu că cu mine nu mai pot face afaceri la capitolul bilete. La ce ne-au făcut anul trecut, îmi pare rău sunt prietenii mei, dar la capitolul galerie nu mai suntem prieteni. 5%, asta spune legea, respectăm legea”, a spus Mustaţă, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și