Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB – Rapid: „Dacă ne bat, trebuie să ne lăsăm de fotbal”

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2023, 10:32

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB – Rapid: „Dacă ne bat, trebuie să ne lăsăm de fotbal

Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB - Rapid

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci - Hepta

Gheorghe Mustaţă a avut un mesaj clar pentru jucătorii liderului, înainte de FCSB – Rapid, derby-ul din ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională se a disputa duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustaţă a vorbit în numele Peluzei Nord şi a venit cu un mesaj clar, înaintea meciului cu Rapid: „dacă ne bat cu 40.000 de suporteri în spate, trebuie să ne lăsăm de fotbal”.

Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB – Rapid

”Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol și din partea noastră și din partea Rapidului, să mărim fotbalul ăsta că e cam în jos. Știm și noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai și joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal.

Uite, noi nu jucăm sub 10.000 acasă. Din ce știu eu rapidiștii au luat peste 5.000, sunt mulți, să fim serioși, dai Cezarului ce-i al Cezarului.

Eu, pe Arena Națională le dau 2600 de bilete, atâta le dau. De ce-i puțin? Rapidul ne-a dat 5%. Ei știu că cu mine nu mai pot face afaceri la capitolul bilete. La ce ne-au făcut anul trecut, îmi pare rău sunt prietenii mei, dar la capitolul galerie nu mai suntem prieteni. 5%, asta spune legea, respectăm legea”, a spus Mustaţă, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gheorghe Mustaţă, cadou pentru fanii dinamovişti înainte de derby-ul cu Rapid

Pe de altă parte, Mustaţă nu va proceda la fel şi la duelul cu Dinamo. Liderul galeriei liderului susţine că rivalii vor avea toată peluza Arenei Naţionale la dispoziţie. Mustaţă aşteaptă acelaşi lucru şi de la fanii dinamovşti. Momentan, Dinamo va juca acasă cu FCSB. Meciul Dinamo – FCSB se va disputa pe 25 noiembrie.

„Cu Dinamo, vor toată Peluza, le dau toată Peluza. Noi dacă jucam pe Ghencea cu ei, la momentul respectiv, eu discutasem cu băieţii de acolo. Le dădeam toată Peluza, când jucau şi ei acasă cu noi, ne dădeau toată Peluza. Oameni care au un cuvânt de spus în faţa conducerii.

În momentul în care noi, suporterii, ne înţelegem, că şi Gigi a spus: ‘Vă dă Mustaţă câte vrea el, eu nu mă bag, pentru că în momentul în care mă bag între voi, suporterii, şi există neînţelegere… Nu vreau să ajung la aşa ceva’.

Reclamă 4 / 0/3

Eu aşa am convenit cu băieţii, sper să se ţină de cuvânt. Dar din ce ştiu eu şi din câte îi cunosc eu, sunt oameni de cuvânt”, a mai declarat Gheorghe Mustaţă pentru sursa citată.

FCSB – Rapid se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și