Închide meniul

Ce a putut spune Cristian Săpunaru despre FCSB! „Duşmanul” roş-albaştrilor n-a mai suportat şi a răbufnit

Dan Roșu Publicat: 1 februarie 2024, 13:53

Reclamă
Ce a putut spune Cristian Săpunaru despre FCSB! „Duşmanul roş-albaştrilor n-a mai suportat şi a răbufnit

Cristi Săpunaru anunţă bătălii dure pentru titlu

Cristi Săpunaru, la finalul unui meci - Hepta

Cristian Săpunaru a vorbit despre FCSB şi a răbufnit atunci când i-a fost transmis că lumea fotbalului consideră că FCSB e deja campioană. Liderul are un avantaj de 11 puncte în faţa principalelor urmăritoare, CFR Cluj şi Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Rapid i-a administrat liderului FCSB una dintre cele trei înfrângeri din acest sezon, chiar pe terenul roş-albaştrilor, 2-1, cu Săpunaru integralist.

Ce a putut spune Cristian Săpunaru despre FCSB

„Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai să le dăm titlul de campioană și noi jucăm pentru locurile doi și trei, nu?

Mai e mult până la sfârșitul campionatului. Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.

M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac niște calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu știm cu câte puncte se va intra acolo.

Reclamă

Noi avem obiectiv locurile unu-trei și cel mai important meci e cel cu Oțelul Galați de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giulești… Va fi un meci greu, cum ne va fi și nouă”, a spus Săpunaru, la PRO TV.

„Gigi Becali dictează de 20 de ani! TOŢI antrenorii au primit lecţia”

„Gigi Becali dictează de 20 de ani la FCSB!„, a fost reacţia directă a lui Mihai Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului Ligii 1 a avut un moment de sinceritate şi a anunţat ce se întâmplă cu adevărat la echipă. MM asigură că niciun antrenor nu i s-a împotrivit patronului, în momentul în care acesta a cerut anumiţi jucători în echipa de start.

MM e sigur că Gigi Becali a demonstrat că Şcoala de Antrenori din România trebuia de mult timp desfiinţată.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am spus clar, meciurile astea demonstrează că avem antrenori. O echipă nu poate să joace fără antrenori, fără să fie antrenaţi săptămânal. Gigi niciodată nu a dictat primul 11. Niciodată! Este foarte activ, vrea să fie implicat în viaţa echipei. Dacă spune ‘nu mai vreau să-l văd pe jucătorul ăsta’, asta este.

Nu cred că este o situaţie singurală. Eu am văzut foarte multe schimbări pe la alţi antrenori, pe care îi ştiam, cu care am mai lucrat… au făcut schimbările astea pentru că li s-a dictat. Gigi e ‘one of the kind’ (n.r. unic), niciodată nu o să vezi un patron care critică patronii şi apoi scade preţul jucătorilor la televizor.

(Daca Gigi castiga campionatul, să se desfiinţeze Şcoala de Antrenori?) Gigi a dictat de 20 de ani schimbările, toţi antrenorii care au fost au primit aceeaşi lecţie. Toţi! Trebuia desfiinţată de mult Şcoala de Antrenori. TOŢI! Gigi s-a băgat, a dictat! Acum sunt eu, discută cu mine. Până acum discuta direct. Eu sunt paratrăsnet. Ca să lucrezi cu Gigi, trebuie să ai curaj să îi spui unele chestii. Eu îmi permit, îl ştiu de 20 de ani!

Ok, mai puţin Dică (n.r. – râde). (n.r. – peste Ilie Dumitrescu?) N-am fost, vorbesc doar cât am fost eu. Toţi! Ştiu ce era şi la Costel Gâlcă. Poftim?! (n.r. – râde) S-a băgat şi la el. Nu că s-a băgat, le-a dictat de unde era (n.r. – de la penitenciar). Meciul ăla de la Iaşi…„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și