Închide meniul

„Gigi Becali dictează de 20 de ani! TOŢI antrenorii au primit lecţia” MM, moment de sinceritate: „Eu sunt paratrăsnet la FCSB!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2024, 0:54

Reclamă
„Gigi Becali dictează de 20 de ani! TOŢI antrenorii au primit lecţia MM, moment de sinceritate: „Eu sunt paratrăsnet la FCSB!

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Stoica

Gigi Becali și Mihai Stoica / Hepta

Gigi Becali dictează de 20 de ani la FCSB!„, a fost reacţia directă a lui Mihai Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului Ligii 1 a avut un moment de sinceritate şi a anunţat ce se întâmplă cu adevărat la echipă. MM asigură că niciun antrenor nu i s-a împotrivit patronului, în momentul în care acesta a cerut anumiţi jucători în echipa de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a felicitat pe Elias Charalambous pentru victoriile categorice obţinute de FCSB în 2024, cu UTA (4-0) şi FCSB (3-0). Anunţă că meritul este exclusiv al staff-ului tehnic pentru cele 11 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Rapid.

„Gigi Becali dictează de 20 de ani!” Mihai Stoica, moment de sinceritate la FCSB

MM e sigur că Gigi Becali a demonstrat că Şcoala de Antrenori din România trebuia de mult timp desfiinţată.

Eu am spus clar, meciurile astea demonstrează că avem antrenori. O echipă nu poate să joace fără antrenori, fără să fie antrenaţi săptămânal. Gigi niciodată nu a dictat primul 11. Niciodată! Este foarte activ, vrea să fie implicat în viaţa echipei. Dacă spune ‘nu mai vreau să-l văd pe jucătorul ăsta’, asta este. Nu cred că este o situaţie singurală. Eu am văzut foarte multe schimbări pe la alţi antrenori, pe care îi ştiam, cu care am mai lucrat… au făcut schimbările astea pentru că li s-a dictat. Gigi e ‘one of the kind’ (n.r. unic), niciodată nu o să vezi un patron care critică patronii şi apoi scade preţul jucătorilor la televizor.

(Daca Gigi castiga campionatul, să se desfiinţeze Şcoala de Antrenori?) Gigi a dictat de 20 de ani schimbările, toţi antrenorii care au fost au primit aceeaşi lecţie. Toţi! Trebuia desfiinţată de mult Şcoala de Antrenori. TOŢI! Gigi s-a băgat, a dictat! Acum sunt eu, discută cu mine. Până acum discuta direct. Eu sunt paratrăsnet. Ca să lucrezi cu Gigi, trebuie să ai curaj să îi spui unele chestii. Eu îmi permit, îl ştiu de 20 de ani!

Reclamă

Ok, mai puţin Dică (n.r. – râde). (n.r. – peste Ilie Dumitrescu?) N-am fost, vorbesc doar cât am fost eu. Toţi! Ştiu ce era şi la Costel Gâlcă. Poftim?! (n.r. – râde) S-a băgat şi la el. Nu că s-a băgat, le-a dictat de unde era (n.r. – de la penitenciar). Meciul ăla de la Iaşi…„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

MM a dezvăluit că au fost şi momente în care l-a convins pe Gigi Becali să renunţe la schimbările pe care le ordonase, în timpul meciurilor. În urmă cu două luni a cerut ca Vali Creţu să fie lăsat pe teren. Latifundiarul din Pipera a acceptat, iar fundaşul dreapta a fost eliminat în minutul 57.

Bine, uite, poftim. La meciul cu Craiova de anul trecut… nu mai poate Coman. Mi-a zis să intre Radaslavescu. Dar dacă ar intra Pantea… mi-a spus: ‘Bine, mă, bravo!’.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Creţu a fost monumental, la meciul cu Craiova 1948. Eu am zis că nu are cum să ia al doilea galben, a luat direct roşu. După 5 minute am luat şi gol. A fost puţin cam greu. Nu pot să îţi arăt mesajele. Eu cumva m-am opus în vară să rămână Creţu… pentru că e Pantea. După care, chiar şi cu episodul ăsta, am insistat să rămână Creţu. A făcut cele mai bune meciuri de când este la noi. Lui trebuie să îi facem contract pe câte o lună… nu, n-ai cum„, a mai spus oficialul FCSB-ului.

Pentru FCSB urmează confruntarea cu Farul, care va fi luni, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali are încredere deplină în Elias Charalambous. Mai mult, e convins că cipriotul va ajunge să câştige milioane de euro la arabi. Contractul lui Charalambous cu FCSB expiră la finalul acestui sezon. Tehnicianul câştiga 10.000 de euro în ediţia trecută a Ligii 1, dar acum a ajuns să primească de două ori mai puţin în fiecare lună.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și