Închide meniul
NEWS ALERT

Ce a putut spune noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, când a fost întrebat de Gigi Becali: ”O am pe Suzi aici”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 iunie 2023, 14:26

Ce a putut spune noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, când a fost întrebat de Gigi Becali: ”O am pe Suzi aici”

Joao Janeiro a rupt tăcerea

Adrian Mititelu și Joao Janeiro, la o conferință de presă / Antena Sport

Noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, a avut o replică genială, atunci când a fost întrebat dacă îi este frică de Gigi Becali, cel care este tentat să cumpere jucători de la echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Janeiro a fost prezentat sâmbătă în funcția de antrenor al Craiovei, după despărțirea de Nicolo Napoli. Becali îl vrea pe Andre Duarte, fundașul de 25 de ani al oltenilor.

Ce a putut spune noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, când a fost întrebat de Gigi Becali

”Am un câine care mă va proteja, am semnat asta în contract. O am pe Suzi. Aici e Craiova, sunt aici cu domnul Mititelu, nu cu domnul Becali”, a spus Janeiro.

Adrian Mititelu a anunțat la conferința de presă că un loc între primele șase echipe este obiectivul clar pentru sezonul viitor. Cupele europene ar reprezenta un bonus.

Joao Janeiro a fost prezentat la FC U Craiova 1948

”Vreau să îi mulțumesc domnului Mititelu pentru încredere, e un club bine organizat, condițiile sunt extraordinare. După analiza amănunțită pe care am făcut-o, cred că e un club unde să lucrez și sunt foarte mândru să reprezint aceste culori. Știam totul despre România. Am prieteni români în Portgalia cu care am vorbit.

Reclamă

Știu bine fotbalul din România. Am întâlnit echipele din România în meciuri amicale, am fost de multe ori în România. E interesant că sunt 6-7 echipe care se bat la titlu sezon de sezon. Aici sunt multe echipe care se bat pentru play-off.

La Cluj, am văzut o echipă care a luptat mult, dar ceea ce o echipă nu poate controla, nu poate controla. Nu vreau să menționez prea multe lucruri despre arbitraj.

Nu voi comenta mai mult. Craiova a jucat decent acolo, dacă voi intra în partea tactică, Craiova a avut șansele ei, dar sunt 3 rezultate posibile. Cluj va reprezenta România și le voi ura succes, dar asta nu e treaba mea acum.

Reclamă 4 / 0/3

Vom da totul la fiecare meci și la antrenamente. Va fi disciplină, muncă. Sunt un tip pragmatic. Vreți să vă spun lucruri frumoase? Lucrăm la îmbunătățirea lotului, în fiecare oră, în fiecare minut, dar baza este deja aici”, a mai spus Joao Janeiro, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și