Închide meniul

Nicolo Napoli, atac la arbitraj după ultimul meci la FC U Craiova: „A dat roşu la Bauza, nu a fost ok! Nu a făcut nimic”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 23:49 / Actualizat: 3 iunie 2023, 19:57

Nicolo Napoli, atac la arbitraj după ultimul meci la FC U Craiova: „A dat roşu la Bauza, nu a fost ok! Nu a făcut nimic

Nicolo Napoli, discurs după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli a avut un atac dur la arbitraj după ultimul meci la FC U Craiova. Antrenorul italian a spus că Istvan Kovacs a avut o prestaţie modestă şi că i-a acordat degeaba cartonaşul roşu lui Bauza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli a mai spus că nu a vrut să scoată echipa de pe teren în finalul partidei. Pentru Nicolo Napoli, acesta a fost ultimul meci pe banca celor de la FC U Craiova.

Nicolo Napoli, atac la arbitraj după ultimul meci la FC U Craiova

„Băieţii sunt supăraţi. S-a văzut în teren. Arbitrul nu a făcut un meci foarte bun. A dat un roşu la Bauza, nu a fost ok. Nu a făcut nimic, i-a dat roşu. Apoi la Huguebert i-a dat roşu direct. A fost meciul la Craiova, îi felicit pe băieţi că au dat totul.

Eu sunt un om liniştit, nu vreau război. Îi felicit pe fani, îl felicit pe patron că ne-a dus până aici. Acesta este fotbalul. Eu cred că domnul Mititelu ştie ce să facă pentru a creşte echipa. Eu cred că se pot face lucruri bune. Eu nu am fost de acord să scot echipa de pe teren, a fost acea fază cu Săceanu„, a spus Nicolo Napoli la digisport.ro.

Vlad Achim, atac frontal la Istvan Kovacs

Vlad Achim, atac frontal la Istvan Kovacs. Acesta a spus că arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost un adevărat „măcel” pentru că trebuia ca echipa sa să fie oprită. Şi George Ganea a avut un discurs dur pentru la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs.

Reclamă

A început cum ne aşteptam, faulturi încontinuu pentru ei. Cornere nu voia să dea decât când dădeau ei mingea în cornere. Când a văzut că nu poate să ne oprească, a dat drumul la artileria grea. Roşu, faulturi. Totul numai pe invers cu scopul ştiu doar de dânsul. Pe Ganea l-a oprit când scăpa spre gol.

Bineînţeles, nu îl uităm nici pe domnul Chivulete. În seara asta a fost măcel, nu am avut nicio şansă. Atâtea faulturi aiurea acordate. A încercat cu chestii mici, şi când a văzut că nu se poate a trecut la lucruri mari. Era destul de târziu şi trebuia să ne oprească prin orice fel”, a spus Vlad Achim.

CFR Cluj a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul 2 preliminar al Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute. Au şi jucat în superioritate numerică după cartonaşul roşu primit de starul lui Mititelu, Juan Bauza (68). În prima repriză de prelungiri, fundaşul Denis Kolinger a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Petrila (97).

Reclamă 4 / 0/3

Până la final a fost eliminat şi Huyghebaert, belgianul care abia intrase pe teren. Au continuat să fie incidente pe teren. CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 1-0 şi să obţină calificarea în Conference League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și