Închide meniul

Ce a putut spune Vali Creţu când a fost întrebat dacă se teme de criticile lui Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 13 noiembrie 2023, 9:32

Reclamă
Ce a putut spune Vali Creţu când a fost întrebat dacă se teme de criticile lui Gigi Becali

Ce a putut spune Vali Creţu când a fost întrebat dacă se teme de criticile lui Gigi Becali

Vali Creţu, în tricoul FCSB - Hepta

Vali Creţu a fost întrebat dacă se teme de criticile lui Gigi Becali după eliminarea din meciul FCSB – FCU Craiova 2-1 şi nu a stat pe gânduri. „Nu mi-e frică decât de Dumnezeu”, a spus fundaşul liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creţu a intrat la rupere la Bahassa, în minutul 57 şi a fost trimis direct la cabine, la 2-0 pentru gazde. Oltenii au marcat imediat, dar nu au reuşit să şi egaleze pe final.

Ce a putut spune Vali Creţu când a fost întrebat dacă se teme de criticile lui Gigi Becali

„Bine că a ieşit bine. Au fost vreo 3-4 meciuri în care am fost egalaţi pe final. Chiar vreau să-mi cer scuze pentru ce s-a întâmplat. N-am avut intensitate, dar mi-a alunecat piciorul şi s-a dus în sus. (n.r – Suspendare de 4-5 etape?) Nu, nu ştiu, pentru că n-am avut intensitate. Nici nu contează. Important e că a ieşit bine şi îmi felicit jucătorii pentru că m-au salvat.

Am trăit cu sufletul la gură finalul. Pentru noi este foarte bine că am câştigat şi trebuie să o ţinem tot aşa. Urmează un derby şi îl aşteptăm.

E dreptul fanilor să fie supăraţi. Eu zic că i-am răsplătit în această seară cu această victorie grea, muncită. E lung campionatul, mai e şi play-off-ul. Trebuie să o ţinem tot aşa ca în seara asta şi eu zic că va fi bine. Va fi sezonul nostru.

Reclamă

Mă aştept la orice. Când greşeşti trebuie să îşi vezi greşeala, să fii puternic şi să demonstrezi. Teamă de criticile patronului? Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. În rest, le suport pe toate. Cred că am demonstrat ce caracter am şi în seara asta am avut ghinion. Îmi pare rău, dar trebuie să treci peste toate”, a spus Creţu, după FCSB – FCU Craiova 2-1.

Becali, „blând” cu Vali Creţu

Gigi Becali nu l-a criticat dur pe Creţu după eliminare. Patronul roş-albaştrilor a subliniat însă că a vrut să îl schimbe la pauză pe fundaşul dreapta, care încasase deja un cartonaş galben, în prima repriză.

„Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă.

Reclamă 4 / 0/3

Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

Vali Creţu, intrare „criminală” la Bahassa!

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost titular pentru a 3-a oară în această stagiune. A profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea, care a fost avertizat în eşecul cu Rapid.

Vali Creţu a primit primul cartonaş galben al meciului cu FCU, de pe Arena Naţională, în minutul 44. Şi-a lăsat echipa în inferioritate în repriza secundă.

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și