Închide meniul
Video

Ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova! „Vai, vai, vai, ce extraordinar!”

Alex Masgras Publicat: 13 noiembrie 2023, 8:25

Reclamă

Ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB - FCU Craiova

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia

S-a aflat ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova! Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre victoria de pe Arena Naţională a echipei sale cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Creţu s-a numărat printre titularii meciului de duminică seară, dar a stat pe teren doar 57 de minute. Fundaşul lateral a avut o intrare extrem de dură la Bahassa, cu talpa, văzând direct cartonaşul roşu.

Ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova!

După meciul cu FCU Craiova, Gigi Becali a lăudat prestaţia echipei, mai ales în ultima jumătate de oră, atunci când FCSB a fost nevoită să evolueze cu un om în minus.

Patronul roş-albaştrilor nu l-a uitat nici pe Vali Creţu, spunând că a dorit să îl schimbe pe acesta încă de la pauza meciului, după ce acesta a încasat un cartonaş galben în minutul 44. În cele din urmă, Vali Creţu a rămas pe teren şi după pauză, experienţa sa fiind un motiv pentru care cei din staff-ul lui FCSB l-au păstrat pe teren:

„Extraordinar a jucat! Îţi dai seama, ce dăruire, să joci cu un om în minus şi să câştigi meciul, vai, vai, vai, ce extraordinar!

Reclamă

Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă.

Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

Titular pentru a treia oară în acest sezon, după ce Alexandru Pantea a fost suspendat din cauza cartonaşului galben primit cu Rapid, Vali Creţu nu a profitat de şansa primită în meciul cu FCU Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Vali Creţu a transmis un mesaj de luptă după ce a fost eliminat în meciul FCSB – FCU Craiova

Vali Creţu a transmis un mesaj de luptă după ce a fost eliminat în meciul FCSB – FCU Craiova, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a avut prima reacţie după ce a văzut caronaş roşu în confruntarea de pe Arena Naţională.

„Trăiesc foarte mult meciurile. Bine că a ieşit bine şi sperăm să continuăm acest parcurs. Am început cu dreptul returul, am început foarte bine prima repriză. Spiritul ne-a lipsit în anumite meciuri şi am fost egalaţi.

Trebuie să crezi şi să lupţi până la final. Sper şi cred că va fi sezonul nostru. Cum să nu fiu dezamăgit că am luat roşu? Îmi cer scuze faţă de toată lumea, chiar îmi pare rău. Sunt bărbat, fac 35 de ani în curând şi sunt puternic. Ăsta e fotbal şi se poate întâmpla, nu contează vârsta. Felicit băieţii pentru cele 3 puncte.

Trebuie să ne uităm mai mult la noi. Derby-ul este derby, va fi un derby foarte frumos şi sperăm să luăm cele 3 meciuri. Să fie pentru noi şi victorie şi multe goluri. Doamne ajută!”, a declarat Vali Creţu la digisport.ro.

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și