Închide meniul

Adi Mutu, mesaj pentru fani după ce a ajuns lider în Liga 1 cu Rapid: „Obiectivul e clar!”. Reacţie categorică a „Briliantului” la finalul meciului cu UTA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 0:06

Adi Mutu, mesaj pentru fani după ce a ajuns lider în Liga 1 cu Rapid: „Obiectivul e clar!. Reacţie categorică a „Briliantului la finalul meciului cu UTA

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adi Mutu a oferit primele declaraţii după ce a ajuns pe primul loc cu Rapid. În Giuleşti, jucătorii „Briliantului” au învins-o la limită pe UTA, scor 1-0, în etapa a 6-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Junior Morais a marcat un euro-gol şi şi-a ajutat echipa să fie noul lider al campionatului României. Şi Horaţiu Moldovan a fost eroul alb-vişiniilor, cu parada avută în faţa lui Vukcevic la ultima fază a meciului.

Adi Mutu, prima reacţie după ce a ajuns pe primul loc cu Rapid

Mutu evită se gândească la titlu şi continuă să anunţe să îşi doreşte, pentru moment, calificarea în play-off.

A fost un meci greu, am jucat împotriva unei echipe bune. Au jucat un meci deschis, vreau să-i felicit. Au avut o ocazie în ultima secundă, când Moldo a avut o paradă senzaţională. M-am bucurat după fază. Păcat, dacă am fi jucat mult mai simplu, probabil nu se mai ajungea acolo. Vreau să-l felicit pe Onea pentru meciul pe care l-a făcut.

Nu pot să contest ceea ce spune Ilie, el priveşte lucrurile din punctul lui de vedere. Eu mă bucur că am câştigat acest meci, cred că există echilibru în fotbal. Au avut o şansă mare în ultimele secunde, dar şi noi am avut două foarte mari. Important e că punctele au rămas în Giuleşti.

Reclamă

E un campionat puternic, după cum vedeţi. Sunt meciuri în care se poate întâmpla orice, echipe bune. Trebuie să fim foarte antenţi. E bine pentru spectacol. E presiunea ca la un club mare al nostru, fără presiune nu se poate. Obiectivul nostru este clar. Nu vreau să vorbesc de fiecare dată. Vedem unde vom ajunge.

Urmează meci foarte greu şi cu Sepsi. Când jucăm cu atitudine, când am fotbalişti care au execuţii de felul ăsta, lucrurile se mai simplifică„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Rapid – UTA 1-0. Gol fabulos înscris de Junior Morais

Rapid a învins-o pe UTA, scor 1-0, în etapa a 6-a a Ligii 1. Cu această victorie, echipa antrenată de Adi Mutu este noul lider al Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul gol a fost înscris de Junior Morais, în minutul 17. Fundaşul brazilian a reuşit o execuţie de senzaţie, de la aproximativ 30 de metri. Cu un sfert de oră înainte de final, UTA a rămas în inferioritate numerică. Batha a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la cabine.

Rapid a obţinut al 4-lea succes al sezonului şi, cu un total de 12 puncte, a urcat pe primul loc în campionatul României. În schimb, UTA a rămas pe poziţia a 12-a, cu 7 puncte. Arădenii au rămas fără victorie în deplasare, în Liga 1, din luna octombrie a anului trecut.

Etapa viitoare, Rapid va juca pe terenul celor de la Sepsi. În schimb, UTA are meci acasă echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.

Junior Morais, golul începutului de sezon

Rapid a început perfect partida cu UTA, de pe teren prorpiu. Trupa lui Adi Mutu a deschis scorul repde în meci, în minutul 18, graţie execuţiei fantastice a lui Junior Morais.

Execuţia lui Junior Morais l-a surprins şi pe portarul celor de la UTA, Dragoş Balauru. Fundaşul brazilian a reuşit să imprime un efect special balonului, iar goalkeeper-ul arădenilor a fost surprins de traiectoria pe care a luat-o balonul.

Golul marcat de Junior Morais se poate înscrie pentru titlul de cea mai frumoasă reuşită din începutul sezonului de Liga 1. Brazilianul a înscris de la peste 30 de metri.

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Crepulja, Al. Ioniţă (Papeau 55’) – Sefer (Pănoiu 76’), Dugandzic, Costache (Măţan 55’). ANTRENOR: Adrian Mutu

Reclamă

UTA: Balauru – Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxhallari – Cascini, Isac (Şteau 46’), Batha – Jobello (Keseru 81’), Postolachi (Ademi 61’), Otele (Ubbink 73’). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: Dr. Grigore 27, Dugandzic 85 / Otele 50, Batha 51, Hoxhallari 70, Chindriş 88

Cartonaş roşu: Batha (UTA) min. 74

Arbitri: Iulian Călin – Alexandru Cerei, Andrei Constantinescu – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Iulian Dima – Stelian Slabu

Observator: Nicolae Marodin

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și