Închide meniul

Ce a spus Andrei Cordea despre transferul de la FCSB la arabi: „Sunt în cea mai bună perioadă a carierei mele”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 17:17

Ce a spus Andrei Cordea despre transferul de la FCSB la arabi: „Sunt în cea mai bună perioadă a carierei mele

Ce a spus Andrei Cordea despre plecarea de la FCSB

Andrei Cordea este cel mai în formă jucător de la FCSB | Hepra

Ce a spus Andrei Cordea despre transferul de la FCSB, după ce Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de la arabi pentru cel mai în formă jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea este cel mai în formă jucător de la FCSB. Acesta a marcat golul celor de la FCSB în partida cu West Ham.

Ce a spus Andrei Cordea despre transferul de la FCSB

„De când a venit Mister am avut evoluţii bune, am reuşit să marchez. Am înţeles ce vrea de la mine. (n.r. despre ofertele primite) Ce ştiţi voi, ştiu şi eu. Am aflat din presă despre asta. Trebuie să fiu concentrat şi să-mi continui perioada bună. Pentru asta mă antrenez foarte bine şi sper să fiu la fiecare meci tot mai bine.

Sincer să-ţi zic, sunt în cea mai bună perioadă a carierei mele. Pe viitor, dacă oferta va fi una bună pentru club şi pentru mine, da„,  a spus Andrei Cordea înaintea partidei cu Anderlecht.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea, imediat după venirea lui Billel Omrani la FCSB. Patronul FCSB a anunţat că nu lasă din preţul cerut pe cel care a marcat cu West Ham.

Reclamă

Gigi Becali este de neclintit în ceea ce priveşte preţul lui Andrei Cordea. Becali cere 10 milioane de euro. Arabii i-au oferit lui Gigi Becali doar 3 milioane de euro.

„Dacă îmi dau 10 milioane de euro îl dau. Nu dau eu jucători pe un milion sau două. Eu cu 10 milioane de euro dau. Ei au făcut ofertă de 3. Eu am cerut 10 milioane de euro şi gata. Să fie sănătoşi!„, a spus Gigi Becali pentru www.AS.ro.

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1. Marcatorul roş-albaştrilor la Londra este ferm convins că vicecampioana României putea să câştige confruntarea dacă englezii nu primeau lovitură de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că am practicat un fotbal foarte bun. Este normal să ne domine, am jucat al ei acasă. Probabil dacă nu se acorda penalty-ul, noi am vorbit în vestiar și nu a fost, cred că nu pierdeam meciul.

Mi-am dorit foarte mult să marchez, dar mă bucuram mult mai mult dacă astăzi reușeam să scoteam un rezultat pozitiv, pentru că meritam asta. Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor prezenți, Peluzei Nord, când am marcat i-am auzit și s-a ridicat părul pe mine”, a declarat Andrei Cordea pentru Pro Arena.

Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea

Mihai Stoica a fost lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea, după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Mijlocașul de 23 de ani are parte de un debut de sezon fabulos, cu goluri importante marcate în preliminarii.

Andrei Cordea a contribuit enorm la calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, reușind să înscrie și în deplasarea cu Viking, la scorul de 1-1.

„Coman și Cordea, cei doi au făcut diferența. Pe Cordea nu mai aveau curaj să îl atace. Cordea merită un capitol diferit în această calificare, de fapt în acest început de sezon. Este într-o formă excepțională. Dacă îl ține așa, suntem bine!”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și