Închide meniul

Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 23:19

Reclamă
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a "explodat" la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

Bogdan Andone / colaj captura orangesport.ro, AntenaSport

Antrenorul lui FC Botoşani a oferit declaraţii la finalul partidei ce i-a dus pe moldoveni pe loc de baraj. Iată ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Andone a comentat şi incidentul cu arbitrii, din prima repriză a meciului, în urma căruia a văzut cartonaşul roşu.

Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

O victorie dramatică, dar importantă. Cea mai importantă este credința băieților în echipă. În alte meciuri am pierdut pe final, azi Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi.

Nu vreau să mai discut subiectul ăsta (n.r. despre eliminarea sa din prima repriză), dar la noi nu prea poți să ai dialog cu arbitrii.

Le-am transmis (n.r. jucătorilor) că trebuie să avem multă răbdare, că trebuie să avem încredere să jucăm până la fluierul final al arbitrului.

Reclamă

Mă bucur pentru Mailat că are trei goluri în trei meciuri. Am făcut un pas important azi. Suntem obișnuiți cu presiunea asta. Am spus-o, am încercat să nu pun eu presiune pe băieți.

Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor. Le dau încredere jucătorilor. Îi rog să vină și la meciul de la Ploiești”, a declarat Bogdan Andone pentru digisport.ro după FC Botoşani – Dinamo 2-1.

Bogdan Andone a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu în prima repriză a meciului!

Bogdan Andone a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu în minutul 31 al meciului. Andone a protestat vehement după un out, care, în opinia lui Andone, a fost dictat greşit de Găman. El nu s-a putut calma, apropiindu-se amenințător de arbitrul de rezervă, aşa că Găman i-a arătat cartonaşul roşu. După ce a văzut roşu, Andone s-a îndreptat ameninţător şi spre Găman.

Reclamă 4 / 0/3

Moldovenii au deschis scorul după autogolul lui De Moura. Velkovski a comis o gafă monumentală la acea fază. De Moura a încercat să oprească o centrare care se ducea perfect la un jucător al moldovenilor, dar şi-a introdus balonul în propria poartă.

Abdallah a ratat un penalty în prima repriză a meciului, după care a fost eliminat după ce l-a lovit cu gheata în cap pe Benzar. Benzar a ajuns direct la spital în urma acelui atac violent.

Abdallah a văzut cartonaşul roşu la doar câteva minute după ce Selmani marcase golul egalizator.

Mailat avea să dea lovitura şi să marcheze în prelungirile partidei, aducându-le celor de la FC Botoşani o victorie uriaşă.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1! Echipa antrenată de Zeljko Kopic a fost învinsă cu 2-1 de către Botoşani, în timp ce FCU Craiova a făcut 0-0 astăzi cu Voluntari.

Dinamo e pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte, după 6 etape disputate. FCU Craiova e lanterna clasamentului, cu 19 puncte.

Iată cum arată acum clasamentul în play-out:

Reclamă
Aşa arată acum clasamentul în Liga 1
Aşa arată acum clasamentul în Liga 1

Mai sunt 3 etape de disputat în play-out. Dinamo mai are de jucat cu Voluntari acasă, cu U Cluj în deplasare şi cu UTA acasă.

FCU Craiova mai are de jucat cu U Cluj acasă, cu UTA în deplasare şi cu Hermannstadt acasă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și