Închide meniul

Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 23:19

Reclamă
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a "explodat" la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

Bogdan Andone / colaj captura orangesport.ro, AntenaSport

Antrenorul lui FC Botoşani a oferit declaraţii la finalul partidei ce i-a dus pe moldoveni pe loc de baraj. Iată ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Andone a comentat şi incidentul cu arbitrii, din prima repriză a meciului, în urma căruia a văzut cartonaşul roşu.

Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

O victorie dramatică, dar importantă. Cea mai importantă este credința băieților în echipă. În alte meciuri am pierdut pe final, azi Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi.

Nu vreau să mai discut subiectul ăsta (n.r. despre eliminarea sa din prima repriză), dar la noi nu prea poți să ai dialog cu arbitrii.

Le-am transmis (n.r. jucătorilor) că trebuie să avem multă răbdare, că trebuie să avem încredere să jucăm până la fluierul final al arbitrului.

Reclamă
Reclamă 4

Mă bucur pentru Mailat că are trei goluri în trei meciuri. Am făcut un pas important azi. Suntem obișnuiți cu presiunea asta. Am spus-o, am încercat să nu pun eu presiune pe băieți.

Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor. Le dau încredere jucătorilor. Îi rog să vină și la meciul de la Ploiești”, a declarat Bogdan Andone pentru digisport.ro după FC Botoşani – Dinamo 2-1.

Bogdan Andone a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu în prima repriză a meciului!

Bogdan Andone a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu în minutul 31 al meciului. Andone a protestat vehement după un out, care, în opinia lui Andone, a fost dictat greşit de Găman. El nu s-a putut calma, apropiindu-se amenințător de arbitrul de rezervă, aşa că Găman i-a arătat cartonaşul roşu. După ce a văzut roşu, Andone s-a îndreptat ameninţător şi spre Găman.

Reclamă

Moldovenii au deschis scorul după autogolul lui De Moura. Velkovski a comis o gafă monumentală la acea fază. De Moura a încercat să oprească o centrare care se ducea perfect la un jucător al moldovenilor, dar şi-a introdus balonul în propria poartă.

Abdallah a ratat un penalty în prima repriză a meciului, după care a fost eliminat după ce l-a lovit cu gheata în cap pe Benzar. Benzar a ajuns direct la spital în urma acelui atac violent.

Abdallah a văzut cartonaşul roşu la doar câteva minute după ce Selmani marcase golul egalizator.

Mailat avea să dea lovitura şi să marcheze în prelungirile partidei, aducându-le celor de la FC Botoşani o victorie uriaşă.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1! Echipa antrenată de Zeljko Kopic a fost învinsă cu 2-1 de către Botoşani, în timp ce FCU Craiova a făcut 0-0 astăzi cu Voluntari.

Dinamo e pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte, după 6 etape disputate. FCU Craiova e lanterna clasamentului, cu 19 puncte.

Iată cum arată acum clasamentul în play-out:

Aşa arată acum clasamentul în Liga 1
Aşa arată acum clasamentul în Liga 1

Mai sunt 3 etape de disputat în play-out. Dinamo mai are de jucat cu Voluntari acasă, cu U Cluj în deplasare şi cu UTA acasă.

FCU Craiova mai are de jucat cu U Cluj acasă, cu UTA în deplasare şi cu Hermannstadt acasă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și