Închide meniul

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 21:51

Reclamă
Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1!

Dinamo şi FCU Craiova sunt pe ultimele două locuri în Liga 1 / colaj Profimedia Images

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1! Echipa antrenată de Zeljko Kopic a fost învinsă cu 2-1 de către Botoşani, în timp ce FCU Craiova a făcut 0-0 astăzi cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo e pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte, după 6 etape disputate. FCU Craiova e lanterna clasamentului, cu 19 puncte.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1!

Iată cum arată acum clasamentul în play-out:

Aşa arată acum clasamentul în Liga 1
Aşa arată acum clasamentul în Liga 1

Mai sunt 3 etape de disputat în play-out. Dinamo mai are de jucat cu Voluntari acasă, cu U Cluj în deplasare şi cu UTA acasă.

FCU Craiova mai are de jucat cu U Cluj acasă, cu UTA în deplasare şi cu Hermannstadt acasă.

Reclamă

FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare!

Meciul FC Botoşani – Dinamo 2-1, din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” au fost învinşi din nou cu un gol marcat în prelungirile partidei.

Aflată pe loc de baraj înainte acestui meci, Dinamo a fost depăşită de FC Botoşani. „Alb-roşiii” au ratat printre degete victoria etapa trecută, în Bănie. Blănuţă l-a învins pe Golubovic în minutul 90.

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – G. David, Dican, Ferreira – E. Florescu, Enzo Lopez, Ofosu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Kukic, Petro, Șeroni, Gligor, Mouaddib, Mailat, L. Fulop, Adams, Kaprof, Margiotta, I. Filip

Antrenor Bogdan Andone

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Selmani, Abdallah

Rezerve: Railean, R. Grigore, C. Costin, N. Roșu, Iglesias, Gregorio, Ilic, Politic, P. Neagu, A. Bani, D. Irimia, Amzăr

Antrenor Zeljko Kopic

Goncalo Gregorio a propus o tactică inedită în lupta pentru evitarea retrogradării

Aceasta este tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Atacantul portughez Goncalo Gregorio a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu FC Botoşani, că el şi colegii săi dau totul pe teren pentru că Dinamo merită să continue în Liga 1, de fotbal.

Noi, jucătorii, ne dorim toţi să câştigăm. Nimeni nu doreşte mai mult decât noi să câştige, deci nu e vorba despre motivaţie. Dăm totul pe teren, alergăm şi muncim pentru echipă, pentru noi, pentru familiile noastre. Obiectivul nostru este să o salvăm pe Dinamo de la retrogradare, această echipă merită să continue în liga întâi. Acum cu FC Botoşani clar va fi un meci dificil, dar suntem puternici, pozitivi şi credem în noi. Ne dorim să câştigăm acum cu FC Botoşani”, a spus Gregorio.

Reclamă

Întrebat cum îşi explică golurile pe care le primeşte formaţia sa în prelungirile partidelor, atacantul a răspuns:

Sunt momente care se întâmplă în fotbal. Fiecare joc este diferit, însă adversarii cred că au avut şi noroc.

Uneori avem şi noi nevoie de puţin noroc pentru a putea câştiga. Însă cred că suntem într-un moment bun. Lucrăm să nu mai facem greşeli. Poate că trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor, nu ştiu. Câteodată se întâmplă să primim aceste goluri în prelungiri. Dar învăţăm din greşeli şi încercăm să nu le mai repetăm în meciurile următoare”, nota agerpres.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și