Închide meniul

Ce a spus Dan Petrescu despre Istvan Kovacs, după ce arbitrul pe care l-a făcut praf a fost delegat la meciul de lux Manchester City – Real Madrid

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 aprilie 2022, 22:12

Ce a spus Dan Petrescu despre Istvan Kovacs, după ce arbitrul pe care l-a făcut praf a fost delegat la meciul de lux Manchester City – Real Madrid

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Hepta

Dan Petrescu a fost întrebat despre performanța lui Istvan Kovacs, delegat la meciul de lux dintre Manchester City și Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat greu pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-0, după golul înscris de Nana Boateng în minutul 83. După meci, Dan Petrescu a fost întrebat și despre delegarea lui Istvan Kovacs la partida de “5 stele” Manchester City – Real Madrid, din Champions League.

Ce a spus Dan Petrescu despre Istvan Kovacs, delegat la Manchester City – Real Madrid

“Nu l-am contestat (n.r. – după CFR Cluj – FCSB 0-1), am zis că a fost o greșeală a lui, în opinia mea. Poate am greșit eu, dacă am spus eu nu înseamnă că am dreptate. Domnul Kovacs a decis să dea roșu, iar eu nu am fost de acord.

Sigur va arbitra la Mondiale. Acum arbitrează o semifinală de Champions League, dar nu l-am contestat. Am spus doar că a dat prea ușor un cartonaș roșu.”, a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului român după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1. Tehnicianul lui CFR Cluj a considerat că Istvan Kovacs l-a eliminat mult prea ușor pe Mateo Susic în prima repriză a duelului din Gruia, după intrarea asupra lui Darius Olaru.

Reclamă

Petrescu l-a distrus pe Istvan Kovacs, după CFR Cluj – FCSB 0-1

Antrenorul lui CFR Cluj l-a criticat aspru pe Istvan Kovacs la finalul derby-ului din Gruia.

N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului.” spunea Dan Petrescu la conferinţa de presă de după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și