Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid, prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 10:50

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid, prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City - Real Madrid

  • Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid
  • Meciul carierei pentru arbitrul român

Istvan Kovacs va arbitra cel mai tare meci din carieră. Arbitrul român a fost delegat la Manchester City – Real Madrid, meciul tur al semifinalei Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Reclamă

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0„, a anunțat frf.ro.

Istvan Kovacs, lăudat de Gigi Becali după CFR Cluj – FCSB 0-1

Chiar dacă Dan Petrescu a dat de pământ cu „centralul” partidei pentru eliminarea lui Mateo Susic, Gigi Becali este convins că Kovacs a avut o prestație de zile mari.

Reclamă

Sunt super-mulţumit. Cel mai mulţumit sunt de arbitru. A demonstrat că este un om corect şi un arbitru mare. A demonstrat corectitudinea lui pentru totdeauna. Nu mai zic niciodată în viaţa mea nimic despre el„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Petrescu este convins că faultul făcut de fundaşul bosniac la Darius Olaru nu a fost unul violent, care să merite acordarea unui cartonaş roşu.

N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului„, spunea Dan Petrescu la conferinţa de presă de după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat