Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ce a spus Dan Șucu despre primele pentru titlu de la Rapid!

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 11:25

Reclamă
Ce a spus Dan Șucu despre primele pentru titlu de la Rapid!

Ce a spus Dan Șucu despre primele pentru titlu de la Rapid

Dan Sucu la AS.ro LIVE

Ce a spus Dan Șucu despre primele pentru titlu de la Rapid, la emisiunea AS.ro LIVE. Dan Pavel l-a avut ca și invitat pe acționarul majoritar al formației din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La emisiune, Dan Șucu a tratat și subiectul primelor de titlu, pe care jucătorii și oameni din staff le pot primi în situația în care echipa câștigă campionatul.

Ce a spus Dan Șucu despre primele pentru titlu de la Rapid

Omul cu bani de la Rapid nu a dorit să spună ce sumă vor încasa jucătorii de la Rapid, în cazul în care vor câștiga titlul. Totuși, Dan Șucu a menționat că suma va fi făcută publică atunci când discuțiile conducerii se vor finaliza, cel mai probabil în două zile.

„Am avut o discuție. În clipa în care o definitivăm o vom anunța public. Cel mai probabil, suma va apărea în 2 zile. Nu ne comparăm cu alții la acest capitol. Partea de premiere pentru noi este o componență a costului total salarial”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după înjumătățirea punctelor:

Reclamă

1. FCSB – 32 de puncte
2. Rapid – 28 de puncte
3. CFR Cluj – 27 de puncte
4. Universitatea Craiova – 25 de puncte
5. Farul Constanța – 22 de puncte
6. Sepsi Sf. Gheorghe – 22 de puncte

Dan Șucu, anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu

Dan Șucu a făcut un anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu. Acționarul majoritar de la Rapid a vorbit despre un subiect care i-a pus pe „jar” pe fanii echipei din Giulești.

În prezent liber de contract, Mircea Lucescu este prezent la majoritatea meciurilor celor de la Rapid și Dinamo, formații din Liga 1 pe care „Il Luce” le-a pregătit în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Omul cu bani de la Rapid a spus că toată lumea și l-ar dori pe Mircea Lucescu în cadrul clubului, având în vedere experiența acestuia. Totuși, Dan Șucu a dat de înțeles că nu se gândește să îl aducă pe „Il Luce” la echipă, din postura de antrenor, având în vedere că Rapid are acum un tehnician.

„Am văzut că îi place să vină la meciurile noastre. Oricine și-l dorește pe Mircea Lucescu, la orice echipă din România. Noi avem antrenor, asta e clar, dar sunt extrem de multe lucruri pe care le putem învăța de la domnul Lucescu”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

„Il Luce” a fost antrenorul Rapidului în două perioade: 1997-1998 și 1999 – 2000. Între cele două mandate, cel mai longeviv antrenor român a pregătit-o pe Inter Milano.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și