Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dan Șucu, anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu: „Oricine și-l dorește”

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 11:14

Reclamă
Dan Șucu, anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu: Oricine și-l dorește”

Dan Șucu, anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu

Mircea Lucescu / Antena Sport

Dan Șucu a făcut un anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu. Acționarul majoritar de la Rapid a vorbit despre un subiect care i-a pus pe „jar” pe fanii echipei din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent liber de contract, Mircea Lucescu este prezent la majoritatea meciurilor celor de la Rapid și Dinamo, formații din Liga 1 pe care „Il Luce” le-a pregătit în trecut.

Dan Șucu, anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu

Omul cu bani de la Rapid a spus că toată lumea și l-ar dori pe Mircea Lucescu în cadrul clubului, având în vedere experiența acestuia. Totuși, Dan Șucu a dat de înțeles că nu se gândește să îl aducă pe „Il Luce” la echipă, din postura de antrenor, având în vedere că Rapid are acum un tehnician.

„Am văzut că îi place să vină la meciurile noastre. Oricine și-l dorește pe Mircea Lucescu, la orice echipă din România. Noi avem antrenor, asta e clar, dar sunt extrem de multe lucruri pe care le putem învăța de la domnul Lucescu”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

„Il Luce” a fost antrenorul Rapidului în două perioade: 1997-1998 și 1999 – 2000. Între cele două mandate, cel mai longeviv antrenor român a pregătit-o pe Inter Milano.

Reclamă

Alături de Rapid, Mircea Lucescu a câștigat un titlu de campion, în sezonul 1998/1999, o Supercupă a României, în sezonul 1990/2000 și o Cupă a României, în sezonul 1997/1998.

Dan Şucu recunoaşte că e diferit de Gigi Becali!

Dan Şucu recunoaşte că e diferit de Gigi Becali! Patronul Rapidului a subliniat că are un cu totul alt model de a conduce un club decât Gigi Becali.

Dan Şucu e de părere că Gigi Becali nu are încredere să delege sarcini către apropiaţii săi. Şucu a spus în repetate rânduri că de partea sportivă a clubului Rapid se ocupă Daniel Niculae şi Victor Angelescu, celălalt acţionar al giuleştenilor

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. Vedeți această luptă pentru titlu drept lumea Șucu împotriva lumii Becali?) Îmi este greu să fac remarci în ceea ce îl privește pe domnul Becali. Eu cred că dânsului îi place să plece de la premisa simplă: ca să faci ceva bine trebuie să faci cu mâna ta. Funcționează acest lucru, dar într-o organizație mică, de 20-30 de persoane, atunci chiar este preferabil.

Dar când complexitatea crește și toate lucrurile sunt din ce în ce mai specifice, această abordare nu mai poate să funcționeze. În era informației posibilitatea de a avea 30 de minți care lucrează împreună, nu doar 1, este clar mai favorabilă decât posibilitatea de a avea doar una. 30 de minți sunt mult mai puternice.

Dar acele minți trebuie să fie aliniate ca interes. Pentru tine, ca manager, această aliniere este esențială. Știi sau nu știi să faci această aliniere”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și