Închide meniul

Ce a spus Darius Olaru despre oferta de 5 milioane de euro: „Dau totul pentru culori!”. E convins că FCSB a fost dezavantajată de VAR cu U Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 0:21

Ce a spus Darius Olaru despre oferta de 5 milioane de euro: „Dau totul pentru culori!. E convins că FCSB a fost dezavantajată de VAR cu U Cluj

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Darius Olaru a oferit primele declaraţii, după oferta de 5 milioane de euro, primită din Golf. Mijlocaşul de la FCSB mărturiseşte că este 100% concentrat pe ceea ce are de făcut la echipă, şi este nemulţumit după remiza de pe Arena Naţională, cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a debutat cu o remiză, în prima etapă din Liga 1. Trupa lui Toni Petrea a făcut egal cu U Cluj, pe Arena Naţională, scor 1-1. Meciul a fost încărcat de faze controversate şi de momente în care a fost necesară intervenţia VAR.

Darius Olaru, despre oferta de 5 milioane de euro: „Dau totul pentru culori”

După partida cu U Cluj, Darius Olaru consideră că FCSB a fost dezavantajată de intervenţiile VAR. Mijlocaşul roş-albaştrilor a declarat că nu se aştepta ca jucătorii lui U Cluj să presteze un joc atât de solid pe Arena Naţională.

„Cu siguranţă nu este începutul pe care ni l-am dorit, ne doream cele 3 puncte. Dar trebuie să ridicăm capul, să analizăm ce nu a mers şi să încercăm să ne creştem nivelul jocului.

Cred eu că toată echipa atacă, toată echipa se apără. Cred eu că cu timpul va fi mult mai bine. Cred eu că suntem aceeaşi jucători, au trecut ceva ani, avem un grup omogen şi trebuie să arătăm mult mai bine.

Reclamă

Aşteptam de mult arbitrajul video, acum că a venit trebuie să respectăm deciziile arbitrilor. Dar cred eu că în prima repriză am avut un penalty clar. Mi se pare că era mâna în careu şi cred că trebuia să se acorde penalty şi al doilea galben. Ne-ar fi ajutat foarte mult.

Ne aşteptam ca ei să înceapă tare şi să bage piciorul la minge. Dar trebuia să fim mult mai pregătiţi”, a declarat Darius Olaru, la Digi Sport.

Totodată, Darius Olaru a făcut precizări şi cu privire la oferta de 5 milioane primită de club, pe numele său. Acesta a mărturisit că este concentrat pe meciurile pe care le are de disputat cu FCSB, şi nu se gândeşte la o plecare.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu, am văzut şi eu în presă. Eu ştiam doar că am meci în această seară şi voiam să câştig. Ce va fi pe viitor, nu ştiu să vă zic, eu deocamdată sunt aici şi dau totul pentru culorile roş-albastre. Sunt focusat aici şi îmi doresc să dau totul pentru echipă”, a mai declarat Darius Olaru, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

„Un joc modest al nostru, chiar dacă am avut câteva şanse de a înscrie. Trebuia să jucăm mai mult, să pasăm mai mult. Nu am făcut-o şi din cauza asta am făcut acest egal. Ei au jucători cu experienţă. Nu pot să spun că ne-au surprins. Dacă ne surprindeau, ajungeau de mai multe ori la poartă în prima repriză.

Este primul meci, nu putem să spunem din primul meci. Când luăm gol, poate şi noi sus greşim. Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat!

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat Florin Tănase la digisport.ro.

Reclamă

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și