Închide meniul

Ce a spus Elias Charalambous despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana la FCSB: „Îşi doreşte să înveţe!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2023, 22:43

Reclamă
Ce a spus Elias Charalambous despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana la FCSB: „Îşi doreşte să înveţe!

Ce a spus Elias Charalambous despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui interviu / AntenaSport

Elias Charalambous a oferit prima reacţie despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Fundaşul din Africa de Sud a intrat în ultima jumătate de oră a amicalului cu PAOK, dar a făcut o eroare uriaşă la golul marcat de jucătorii lui Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 71, noul fundaş al celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Gordeziani, iar jucătorul lui PAOK a intrat în careu şi l-a învins pe Andrei Vlad. Coechipierii l-au încurajat şi chiar au avut o reacţie surprinzătoare. Adrian Şut i-a oferit banderola în momentul în care a ieşit de pe teren.

Ce a spus Elias Charalambous despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Charalambous i-a transmis un mesaj de susţinere jucătorului care a venit cu întârziere în cantonamentul din Olanda, din cauza problemelor cu viza.

(Reporter: Ngezana a căzut înainte ca PAOK să marcheze. Ce părere aveţi despre el?) Ngezana este un jucător care abia a venit, a fost primul lui meci. Nu contează, li se întâmplă tuturor jucătorilor… este parte din joc, înţelegeţi? Dar este un băiat care îşi doreşte să înveţe, este fericit că este alături de noi. Şi noi ne bucurăm că îl avem în echipă. Cu siguranţă, consider că va creşte în joc în fiecare zi în care va fi alături de echipă„, a declarat Elias Charalambous după FCSB – PAOK 1-1.

Vezi AICI VIDEO cu gafa lui Ngezana (26:34)!

Reclamă

Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a vorbit şi despre ceilalţi doi jucători care au fost transferaţi în această vară. S-a declarat mulţumit de Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă.

Sunt doi jucători care sunt foarte cunoscuţi în România, amândoi au mai jucat în Liga 1. Voi îl ştiţi la fel de bine ca mine, pentru că mă uitam la meciurile din campionatul României. Sunt doi jucători care ne vor ajuta mult pentru a ne îndeplini obiectivul„, a spus Charalambous.

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această vară de la Kaizer Chiefs, echipă care a primit 600.000 de euro de la vicecampioana României pentru fundaşul de 25 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu, surprins după FCSB – PAOK 1-1: „Noi am cam dominat!”

Răzvan Lucescu s-a declarat muţumit de prestaţia jucătorilor săi în amicalul cu FCSB, în condiţiile în care partida amicală din Olanda a fost prima pentru PAOK în această vară. Antrenorul român a dezvăluit însă că se aştepta ca formaţia pregătită de Elias Charalambous să iasă mai mult la joc.

Pentru noi primul meci, prima ieşire aşa cu o situaţie mai specială, pentru că avem foarte multe goluri în echipă, cu mulţi tineri. Da, un rezultat care poate fi satisfăcător. Fiind la primul meci, puteam să şi câştigăm, deci sunt mulţumit.

Noi ne face treaba, suntem aici cu antrenamente zi de zi, după vine câte un meci amical. E o trecere de la meciurile de antrenamente la meciurile oficiale. Ne ajută să vedem şi să înţelegem la ce moment suntem şi ce e de făcut. Dacă ai un rezultat pozitiv, a doua şi a treia zi sunt zile mai plăcute, cu entuziasm. Dacă n-ai, eşti mai amărât. În fotbal e mereu o competiţie.

(Reporter: Aţi remarcat vreun jucător de la FCSB?) N-am urmărit, mi-am urmărit doar proprii jucători. Să fiu sincer, mă aşteptam… cel puţin la nivelul nostru, la cum eram şi jucătorii pe care îi aveam, să iasă un pic mai mult la joc. Noi am cam dominat acest meci! Dar ok, fiecare îşi are strategia lui, sunt şi ei după un cantonament. Probabil sunt obosiţi, vor să se încarce pentru meciurile oficiale”, a declarat Răzvan Lucescu, la finalul partidei cu FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și